Agricultura la ceas de bilant: Unde suntem si incotro ne indreptam? - Bento

Bucuresti, 29 iunie 2020 – Bento, companie specializata in solutii dedicate agricultorilor, a participat la emisiunea ZF Live – “Agricultura la ceas de bilant: Unde suntem si incotro ne indreptam?” ocazionata de lansarea suplimentului ZF Agrobusiness.

Dan Giusca – Architect Bento a vorbit in cadrul acestei emisiuni despre solutia Bento Granar si evolutia acesteia de-a lungul timpului. Solutia vine in sprijinul detinatorilor de silozuri si ofera date in timp real cu privire la calitatea, cantitatea si provenienta cerealelor depozitate. In plus, solutia ofera si informatii cu privire la contractele incheiate si facturile emise pe parcursul tranzitului acestora in cadrul silozurilor.

Intreaga solutie am dezvoltat-o continuu in ultimii 2 ani, perioada in care am dezvoltat si un modul pentru activitate portuara, ca urmare a implementarii acestui sistem la Comvex – un siloz aflat in portul Constanta, cu o capacitate de 200 de mii de tone, astfel incat modulul este acum pregatit, atat pentru activitate de descarcare barje, cat si pentru activitate de incarcare de vapoare, si asta practic ne da speranta sa credem ca in urmatoarea perioada vom avea destul de multe implementari in regiunea Marii Negre.” – a declarat Dan Giusca, architect Bento.

Bento Granar este o solutie software puternica, perfect adaptata legislatiei Romanesti, care urmareste toate procesele specifice de receptie, laborator, gradare, tarare, uscare, gazare, aerare, depozitare si livrare din cadrul silozurilor si terminalelor portuare. Prin integrarea cu granomate si granolyzere, cerealele sunt gradate automat pe proprietati, eliminandu-se complet munca manuala, costisitoare si consumatoare de timp. Integrarea cu cantare specifice transportului rutier, feroviar sau maritim permite o mai buna viteza de inregistrare si emitere a tichetului de cantar, precum si o introducere rapida a proprietatii articolelor in laborator.

Pentru mai multe informatii despre avantajele si functionalitatile pe care Bento Granar le poate aduce activitatii dvs, va invitam sa accesati: Granar

Pentru a viziona interviul: ZF Live