Bento desemnata castigatoarea sectiunii "e-Services" - Bento

Bucuresti, martie 2019 – Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software custom, a fost desemnata castigatorea sectiunii “e-Services” in cadrul Galei Anuale e-Finance.

Gala a fost precedata de aparitia suplimentului anuarului e-Finance, in cadrul caruia noua versiune a aplicatiei Bento Field Service Management 2.0, a fost explicata mai pe larg.

Prin intermediul acesteia, Bento pune la dispozitia companiilor de servicii si utilitati functionalitati de business inovatoare cu rolul de a furniza servicii de service la cel mai inalt nivel care sa intruneasca asteptarile in crestere ale clientilor. Integrarea aplicatiei cu tehnologii si arhitecturi software noi cum ar fi microservicii, .net Core, Angular 6, Elasticsearch a fost considerata ca fiind esentiala pentru furnizarea pe termen lung de servicii de inalta calitate catre clientii finali.

Pentru mai multe informatii despre aplicatia Bento Field Service 2.0 va invitam sa accesati: Field Service Management