Bucuresti, 21.10.2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea software si in livrarea de servicii de infrastructura IT & Cloud, cu o experienta de peste 16 ani pe piata IT din Romania, a anuntat dobandirea certificarii HP Enterprise Silver Partner competenta Solution Provider.

Statutul de Silver Partner obtinut recent, marcheaza un pas important in relatia Bento – HPE, consolidata pe parcursul a 3 ani de colaborare stransa in cadrul a numeroase proiecte extrem de complexe si de competitive pentru ambele parti, ce au vizat clienti importanti din Romania din industrii precum: IT&C, Manufacturing, Food.

Solutiile implementate alaturi de HPE stau la baza proiectelor de transformare a operatiunilor IT prin migrarea lor catre tehnologii specifice de virtualizare si containerizare.

Noul statut reprezinta un pas firesc in evolutia companiei dar si un rezultat al competentelor tehnice si de business HP dobandite de catre echipa Bento. Toate acestea au contribuit in mod semnificativ la crearea si implementarea unor infrastructuri convergente performante HPE.

In ultima perioada, echipa Bento a implementat numeroase proiecte bazate pe echipamente hardware HPE, integrate in infrastructuri IT convergente si cu tehnologii de virtualizare si automatizare. Solutiile Bento sunt in permanenta gandite astfel incat sa poata raspunde cat mai bine nevoilor de moment ale clientilor sai, dar si sa le preintampine pe cele viitoare.

“Parteneriatul nostru cu HPE aduce o valoare adaugata reala clientilor nostri, motiv pentru care suntem incantati sa fim recunoscuti de catre HPE ca Silver Partner – Solution Provider. Intelegem pe deplin valoarea parteneriatului nostru precum si responsabilitatile care vin odata cu acesta. De asemenea, impartasim un obiectiv comun cu HPE: acela de a ne ajuta clientii sa creasca continuu prin inovare tehnologica, oferindu-le ori de cate ori au nevoie solutii IT croite special pentru ei” – a declarat Andrei Cupaciu, IT Director & Partner in cadrul Bento.

Mai multe informatii despre serviciile IT oferite de Bento sunt disponibile pe: https://www.bento.ro/servicii-it.


You may also like

1 an ago

Bento devine Microsoft Gold Partner – competenta Cloud Platform

Bucuresti, 10.12.2019 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si livrarea de servicii de infrastructura IT &…

Read more

1 an ago

Bento Cloud Services – mai putine griji, mai multa disponibilitate si securitate a datelor

Bucuresti, 16 iulie 2018 – Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare…

Read more

1 an ago

Bento ofera cel mai rapid si sigur mod de automatizare a unei infrastructuri IT

Bucuresti, 18 mai 2018 – Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani experienta in livrarea de infrastructuri IT, ofera servicii…

Read more