Bucuresti, 10.12.2019 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si livrarea de servicii de infrastructura IT & Cloud, cu o experienta de peste 15 ani pe piata IT din Romania, a obtinut certificarea Microsoft Gold Partner – competenta Cloud Platform.

Statutul de Gold Partner reflecta evolutia Bento pe parcursul a 2 ani de parteneriat cu Microsoft, dobandind de-a lungul acestei perioade competentele: Cloud Productivity & Cloud Platform – Silver Level, Application development – Silver level, precum si o experienta solida care sa ii permita sa se pozitioneze ca fiind un partener Microsoft de incredere, apt sa ofere solutii de top bazate pe cea mai puternica infrastructura de cloud public.

Certificarea Microsoft Gold Partner – competenta Cloud Platform, a venit ca un pas firesc in evolutia companiei dar si ca un rezultat al competentelor cloud dobandite de catre echipa tehnica din cadrul Bento. Toate acestea au contribuit in mod vizibil la valorificarea facila a cererilor de infrastructura cloud si solutii de tipul Platform as a Service (PaaS) venite din partea clientilor si care au la baza Microsoft Azure.

Printre proiectele cloud implementate de echipa Bento, putem enumera: proiecte de Lift & Shift de private datacenter in Azure IaaS, solutii specifice zonei de DevOps & Continuous Integration avand la baza elemente PaaS din Azure, solutii de implementare de tipul IaaS utilizand sisteme de operare Linux & Microsoft cu focus pe securitate, precum si solutii de optimizare a activitatii interne din cadrul companiilor prin migrarea a numeroase operatiuni in cloud (ex.: email, servere, storage-uri, etc.). Solutiile livrate in piata de Bento au fost permanent croite pentru a putea raspunde cat mai bine nevoilor clientilor, identificate in fazele de audit precum si din specificatiile primite de la clienti.

Prin intermediul proiectelor cloud desfasurate, Bento a acumulat expertiza si experienta necesara pentru a furniza clientilor, indiferent de dimensiunea business-ului, solutii IT inovatoare, complete, acordand o atentie sporita tuturor fazelor unui proiect: de la analiza minutioasa a cerintelor si realizarea arhitecturilor IT, la implementarea propriu-zisa si suportul post-implementare.

Pe viitor, ne-am propus sa ne consolidam pozitia de partner de incredere Microsoft, adresand o serie de provocari specifice transformarii digitale prin livrarea de tehnologii cloud Azure clientilor Bento.” – a declarat Andrei Cupaciu, Business Development Manager in cadrul Bento.

Mai multe informatii despre serviciile cloud oferite de Bento sunt disponibile la: https //www.bento.ro/en/servicii-cloud.


You may also like

12 luni ago

Bento devine HP Enterprise Silver Partner – competenta Solution Provider

Bucuresti, 21.10.2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea software si in livrarea de servicii de infrastructura IT & Cloud, cu…

Read more

1 an ago

Bento lanseaza aplicatia Bento Mobile Device Management

Bucuresti, 04.03.2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si consultanta IT, lanseaza aplicatia Bento Mobile Device Management…

Read more

1 an ago

Bento Cloud Services – mai putine griji, mai multa disponibilitate si securitate a datelor

Bucuresti, 16 iulie 2018 – Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare…

Read more

1 an ago

Bento Granar ofera date in timp real despre cerealele depozitate in silozuri

Bucuresti, 24 mai 2018 –  Solutia Bento Granar ofera partenerilor date in timp real cu privire la calitatea si cantitatea…

Read more