Automaizati operatiile de depozitare si gestiune a stocurilor de cereale in silozuri! - Bento

Bucuresti, 18 iunie 2019 – Bento, companie specializata in solutii dedicate agricultorilor, a aparut in Suplimentul ZF Agrobusiness cu macheta dedicata produsului Granar pentru gestionarea eficienta a  silozurilor de cereale.

Bento Granar este o solutie software dezvoltata impreuna cu Siloz Carani, cel mai mare hub logistic pentru produse agricole din vestul Romaniei, care urmareste toate procesele specifice de receptie, laborator, gradare, tarare, uscare, gazare, aerare, depozitare si livrare a cerealelor in cadrul silozurilor.

Aplicatia Granar ofera partenerilor afiliati silozurilor, date in timp real cu privire la cantitatea de cereale depozitata, tipul cerealelor, calitatea lor, costurile de depozitare, costurile de manipulare sau costurile de transport. Aplicatia asigura transparenta totala asupra tranzactiilor din cadrul silozurilor, fiecare tip de cereala avand predefinite proprietatile necesare urmaririi calitative si cantitative, din momentul receptiei si pana in momentul livrarii.

De asemenea, aplicatia permite detinatorilor de silozuri urmarirea cu usurinta a tuturor documentelor legale necesare, de la crearea Actului Justificativ de Gestiune pana la facturarea operatiunilor specifice de depozitare, precum si emiterea tichetelor de cantar si a BCA- urilor de primire receptie sau de livrare.

Pentru mai multe informatii despre avantajele si functionalitatile pe care Bento Granar le poate aduce activitatii dvs, va invitam sa accesati: https://www.bento.ro/bento-granar

Pentru a vizualiza macheta, accesati: https://www.bento.ro/aparitii-media