Bucuresti, 04.03.2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si consultanta IT, lanseaza aplicatia Bento Mobile Device Management pentru a automatiza configurarea dispozitivelor mobile din cadrul companiilor si pentru a le degreva de grija administrarii acestora.

Bento Mobile Device Management a fost conceput pentru a da fortei de munca din cadrul companiilor puterea mobilitatii, fara a face insa compromisuri asupra securitatii datelor companiei sau a productivitatii. Aplicatia permite gestionarea facila a smartphone-urilor si a tabletelor ce ruleaza sisteme Android si Windows, precum si a dispozitivelor cu Linux de tip Raspberry Pi.

Piata MDM la nivel global este de asteptat sa creasca cu aproximativ 23% fata de 2018, motiv pentru care nevoia de administrare cat mai eficienta a flotelor de dispozitive mobile si garantarea securitatii datelor este din ce in ce mai mare.

Bento Mobile Device Management contribuie la setarea facila a dispozitivelor mobile pe autopilot.

Platforma de administrare permite o vizualizare centralizata, 360 grade asupra starii dispozitivelor mobile configurate in sistem. Aceasta, seteaza terminalul in “modul kiosk” ceea ce permite echipelor din teren sa aiba acces doar la aplicatiile si functionalitatile agreate in cadrul companiei pentru a preveni bresele de securitate, pentru a creste productivitatea in randul utilizatorilor, dar si pentru a reduce timpul de mentenanta.

Aplicatia Bento Mobile Device Management a fost proiectata pentru a veni in sprijinul acelor companii care detin un numar mare de utilizatori de dispozitive mobile, facilitand inrolarea in platforma si configurarea automata a acestora, precum: instalarea de patch-uri, crearea si gestionarea conturilor de utilizator, colectarea automata a datelor stocate, update-uri de versiuni si alocarea drepturilor de acces in functie de rolul utilizatorului in cadrul companiei. In caz de furt sau pierdere a dispozitivelor mobile, acestea pot fi inchise sau sterse de la distanta fara a se compromite securitatea datelor din cadrul companiei.

“Cresterea rapida a numarului de device-uri mobile utilizate in activitatile zilnice ale companiilor care au angajati distribuiti pe teren, dificultatea gestionarii centralizate a acestora cumulate cu preocuparea constanta cu privire la securitatea datelor critice, sunt printre principalii factori care ne-au determinat sa dezvoltam aceasta aplicatie si sa o oferim atat ca aplicatie propriu-zisa cat si sub forma unui modul in cadrul altor produse Bento. Aplicatia are rolul de a facilita instalarea centralizata, administrarea si monitorizarea dispozitivelor mobile, precum si automatizarea multor activitati crescand astfel productivitatea utilizatorilor si implicit si a companiilor” – Radu Scarlat, General Manager in cadrul Bento.

Mai multe informatii despre aplicatia Bento Mobile Device Management dezvoltata de Bento sunt disponibile la:  https://www.bento.ro/bento-mobile-device-management


You may also like

1 an ago

Bento devine Microsoft Gold Partner – competenta Cloud Platform

Bucuresti, 10.12.2019 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si livrarea de servicii de infrastructura IT &…

Read more

1 an ago

Bento Custom Software – transforma ideile in produse software moderne

Bucuresti, 13.08.2018 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si consultanta IT detine in portofoliul sau servicii…

Read more

1 an ago

Bento Granar ofera date in timp real despre cerealele depozitate in silozuri

Bucuresti, 24 mai 2018 –  Solutia Bento Granar ofera partenerilor date in timp real cu privire la calitatea si cantitatea…

Read more