Bento Cloud Services - Bento

Bucuresti, 30 iunie 2020 Bento, companie cu peste 15 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si Cloud, a aparut in Anuarul ZF – Cei mai mari jucatori din economie, la categoria IT&C cu macheta dedicata serviciilor Bento Cloud – “based on the best cloud on planet Earth.”

Bento, partener Microsoft Gold Partner – competenta Cloud Platform, Amazon Web Services – partner network – consulting partner, detine expertiza necesara implementarii si migrarii de infrastructura in cloud, precum si competente in cele mai moderne tehnologii IT existente in piata.

Prin intermediul proiectelor cloud desfasurate, Bento a acumulat expertiza si experienta necesara pentru a furniza clientilor, indiferent de dimensiunea business-ului, solutii IT inovatoare, complete, acordand o atentie sporita tuturor fazelor unui proiect: de la analiza minutioasa a cerintelor si realizarea arhitecturilor IT, la implementarea propriu-zisa si suportul post-implementare.

Pentu mai multe informatii despre serviciile Cloud, accesati: Servicii Cloud

Pentru a viziona macheta dedicata serviciilor Cloud, accesati: Aparitii Media