Cum va arata retailul in noua normalitate post pandemie - Bento

Bucuresti, 3 Aprilie 2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si livrarea de servicii de infrastructura IT & Cloud, a participat in cadrul emisiunii ZF Live – “Cum va arata retailul in noua normalitate post pandemie” cu ocazia lansarii suplimentului ZF in cadrul caruia Vlad Bodea – Managing Partner Bento a fost invitat sa discute despre cat de necesare sunt o digitalizare si o adaptare a modelului de business la noul comportament de consum.

Am fost dintotdeauna atat in pozitia de furnizor de servicii si vendor de solutii, cat si de consultant. Livram atat servicii, cat si solutii la cheie, si avem si ceva business in zona de reseller (revanzare echipamente, licente si componente third parties). Aici avem un puternic focus pe public si private Cloud, pe automatizari IT, Securitate si infrastructura IT convergenta, cat si pe servicii clasice din zona IT&C. Bento are si o divizie de dezvoltare software, creionand produse menite sa optimizeze procesele clientilor.” – a declarat Vlad Bodea – Managing Partner Bento, pentru editia speciala ZF Live.

In cadrul suplimentului am fost prezenți atat cu interviul despre piata de retail in era tehnologiei, cat și cu macheta produsului Bento EnergyCast dedicat managementului efecientei energetice.

Bento EnergyCast ofera ca beneficia companiilor utilizatoare numeroase beneficia, printre care mentionam:

• Reducerea cheltuielor cu utilitățile prin cunoașterea exactă a consumului, identificarea pierderilor și problemelor.
  • Identificarea oportunităților de optimizare a consumului energetic prin analize inteligente comparative.
  • Calculul și reducerea amprentei de carbon prin diminuarea consumului obținut în urma implementării măsurilor de eficientizare.
  • Înțelegerea consumului pe procese și etape de producție.
  • Înțelegerea consumului pe zone.

Pentru mai multe informatii despre aparitiile in presa, accesati: Aparitii Media