Digitalizarea, pentru anumite domenii, abia incepe. Lucrurile care vor schimba piata in 10 ani probabil nici nu au fost inventate. - Bento

Bucuresti, 23 martie 2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si livrarea de servicii de infrastructura IT & Cloud, a aparut in Anuarul Energie ZF in cadrul interviului “Digitalizarea, pentru anumite domenii, abia incepe. Lucrurile care vor schimba piata in 10 ani probabil nici nu au fost inventate”. Protagonistul acestui interviu a fost Vlad Bodea – managing partner Bento, care a vorbit despre activitatea si provocarile companiei in 2019 si planurile de dezvoltare pentru 2020.

“2020 este anul in care aducem la maturitate doua produse software standardizate, un vis pe care il avem de multa vreme si un obiectiv pentru care am muncit mult si continuam sa depunem eforturi considerabile si anul acesta. 2020 este si un focus si pe zona IoT (Internet of Things), o directie cu care cochetam de multa vreme si care in 2019 a inceput sa livreze.” – Vlad Bodea, managing partner Bento.

Coperta 4 a anuarului ZF a fost ocupata de macheta produsului Bento Field Management, un produs dedicat pietei de Field Service (energie, petrol si gaze, apa) cea are rolul de a creste productivitatea fortei de munca distribuitain teritoriu, consolidand imaginea Bento pe piata din Romania.

Pentru a parcurge interviul din Anuarul de Energie ZF, accesati: ZF Anuar Energie

Pentru mai multe informatii despre aparitiile Bento in presa, accesati: Aparitii Media