Incotro merge piata de solutii IT din Romania? - Bento

Bucuresti, 26 iulie 2019 – Bento, companie cu peste 15 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si Cloud, a aparut in suplimentul ZF Solutii IT cu macheta dedicata serviciilor de Cloud public livrate de Bento. In cadrul interviul “Incotro merge piata de solutii IT din Romania?”, acordat de catre Vlad Bodea, acesta a vorbit despre proiectele, solutiile si produsele companiei dezvoltate de-a lungul timpului, dar si despre evolutia cifrei de afaceri incepand cu 2017 pana in prezent. De asemenea a punctat faptul ca 65% din veniturile companiei vin din furnizarea propriilor servicii, lucru care marcheaza faptul ca Bento este un integrator de solutii IT de incredere.

Am apreciat intotdeauna misiunile interesante, clientii cu nevoi complexe, ne-a placut sa cautam si sa gasim solutii inovative care sa eficientizeze precesele clientilor. Cred ca asta ar descrie cel mai bine elementul comun in toate aplicatiile dezvoltate de Bento – eficientizeaza, optimizeaza, automatizeaza procese ale clientilor. Cateva dintre solutiile pe care le-am dezvoltat au devenit ulterior produse Bento, iar pe nisele respective ne putem deja considera un jucator cu experienta si referinte importante.” –  a declarat Vlad Bodea, managing partner Bento.

Pentu mai multe informatii despre solutiile Cloud, accesati: https://www.bento.ro/servicii-cloud

Pentru a citi interviul, accesati: Supliment ZF Solutii IT