Transforma-ti ideile in produse soft custom moderne - Bento

Bucuresti, 28 iunie 2019 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si livrarea de servicii de infrastructura IT & Cloud, a aparut in Anuarul de Business al Romaniei editia a XIVa – Cei mai mari jucatori din economie, cu macheta dedicata serviciilor de dezvoltare Custom Software.

Cu o echipa completa, formata din specialisti in project management, consultanti de business, programatori si testeri, Bento ofera rapid si eficient solutii ingenioase celor mai dificile provocari. Indiferent ca vorbim de solutii web si mobile, sau de proiectarea si monitorizarea unor arhitecturi si infrastructuri moderne, se asigura dezvoltarea unor produse software puternice, sigure si fiabile, intarite de servicii de analiza si de suport post-implementare, la cel mai inalt nivel.

Ne bazam pe platforme si tehnologii de top, avem experienta solida in livrarea de solutii software de calitate, de la proiectatrea, implementarea si monitorizarea acestora. Utilizam Microsoft .net, Microsoft SQL Server, AWS, Cisco, precum si multe altele.

 

Pentru mai multe informatii despre serviciile de dezvoltare software, accesati: https://www.bento.ro/software-custom/