Implementam solutii IT pe cele mai puternice platforme cloud

Cei peste 10 ani de implementari ne permit o abordare unica, in stransa legatura cu nevoile specifice ale fiecarui client in parte. Detinem o echipa de specialisti cu experienta practica in  dezvoltarea, implementarea si migrarea aplicatiilor pe platformele de top din cloud prin intermediul serviciilor Bento Cloud Implementation. Serviciile noastre de implementare ajuta clientii sa isi atinga rapid obiectivele de afaceri pentru utilizarea modelului cloud si sa transforme cheltuielile de capital in cheltuieli operationale. Serviciile Bento Cloud Implementation va ajuta la planificarea, evaluarea sistemului actual, construirea, validarea si verificarea calitatii aplicatiilor.

Astfel oferim o gama larga de solutii:

Infrastructure as a service

Alocarea rapida, prin doar cateva click-uri, de resurse de calcul dintr-un server virtualizat, cu o configuratie custom care se adapteaza nevoilor specifice fiecarui client.

Platform as a service

Platforme cloud dedicate, cum ar fi Microsoft Azure, livrate ca medii de lucru dedicate sau partajate, ce pot fi customizate cerintelor specifice aplicatiilor software existente.

Software as a service

Folosirea aplicatiilor in cloud care includ o interfata web, cum ar fi Microsoft SharePoint Online, OptimumDesk sau Google Docs in vederea adoptiei rapide a acestora.

Storage as a service

Utilizarea spatiilor de stocare in cloud, ca OneDrive sau DropBox pentru a imbunatatii coloaborarea, pentru a stoca si a accesa in siguranta documente de oriunde si de pe orice dispozitiv conectat a internet.

Communication as a Service

Cresterea productivitatii angajatilor si a agilitatii organizatiei prin utilizarea de solutii de comunicatii unificate, gazduite intr-un centru de date, ca Microsoft Skype for Business / Slack.

Cativa dintre clientii care au apelat la serviciile Bento Cloud Implementation