Mai mult decat un simplu serviciu de Field Service Management!

Planifici rutele optime si reduci timpul de finalizare a lucrarilor!

Bento Field Service Management iti permite sa gestionezi, in timp real, echipele distribuite in teritoriu, sa planifici rapid rutele de interventie, sa optimizezi si sa anticipezi timpul de rezolvare a lucrarilor. Aceasta este compusa in principal dintr-un sistem central integrat de planificare si urmarire a lucrarilor si aplicatii mobile dedicate operatorilor din teren (instalabile pe terminale mobile, dintr-o gama diversa de aparate dotate cu sisteme precum Android sau Windows Mobile).

Bento Field Service Management te va ajuta sa gestionezi eficient lucrarile din teren, sa emiti si sa completezi automat orice tip de documente specifice (devize de lucru, actualizari de stocuri, contracte, facturi), sa generezi automat rapoarte, sa cresti productivitatea, sa reduci costurile si sa cresti gradul de satisfactie al clientilor companiei.

Beneficii operationale

Creste productivitatea angajatilor cu 30%

Reduce timpul de deplasare cu pana la 60%

Face posibila livrarea serviciilor in maxim 2 ore

Creste numarul lucrarilor finalizate zilnic in teren de catre tehnicieni

Creste vanzarile companiei prin oferte de up-sell si cross-sell

Optimizeaza in timp real rutele alocate si reduce costurile cu carburantul

Maximizeaza eficienta tehnicienilor din teren

Reduce numarul de incidente nerezolvate

Analiza predictiva – scenarii de tipul “what if”

Functionalitati

Rute pe harta / Dispecerizare

Vizualizezi in timp real a rutele zilnice si aloci task-urile in functie de proximitatea resurselor.

Gestiunea timpului de lucru

Verifici in timp real orele lucrate si costurile aferente acestora.

Calendar

Programezi, atribui si reatribui activitati catre echipele din teren prin ”drag & drop in gant/buffer”.

Planificare rapida a rutelor

Atribui lucrarile in functie de prioritate catre echipele competente prin doar cateva click-uri.

Localizare GPS a dispozitivelor mobile

Monitorizezi in timp real activitatea echipelor si localizarea lor in teren.

Documentatie lucrari

Accesezi online de pe orice dispozitiv mobil formularele specifice fiecarei lucrari, istoricul interventiilor, a garantiilor inregistrate etc.

Raportare 

Captezi permanent pulsul afacerii printr-un set de 20 de tipuri de rapoarte pre-definite.

Facturare 

Facturezi rapid printr-un proces customizabil de facturare, direct din teren.

Urmarire stocuri

Monitorizezi in timp real stocurile echipelor din teren.

Bento Field Service Management

Bento Field Service Management a fost dezvoltat inca de la inceput pentru a permite eficientizarea activitatilor specifice companiilor de servicii si utilitati si pentru a contribui la realizarea acestora, in timp si fara erori.

APLICATIA DE DISPECERIZARE

APLICATIA MOBILA

APLICATIA DE DISPECERIZARE

Alocati corect tehnicienii potriviti la lucrarile potrivite

 

Alocarea corecta a tehnicienilor in functie de tipul lucrarii, contribuie la cresterea procentului de incidente rezolvate inca de la primul apel, la reducerea timpilor de interventie dar si a profitabilitatii companiei.
Bento Field Service permite administratorilor aplicatiei sa realizeze rapid modificari ale configurarilor predefinite, fara a fi necesara interventia dezvoltatorilor aplicatiei, lucru care faciliteaza crearea rapida și facila, a noilor tipuri de comenzi de lucru si a scenariilor de executie pentru comenzile primite.

Utilizatorii aplicatiei din birou (dispecerii) pot vizualiza pe harta, in timp real, pozitionarea echipelor de tehnicieni in teren, alaturi de starea in care se afla aceste echipe (disponibil, in deplasare, in executie, in pauza etc.). De asemenea, pentru fiecare echipa in parte, dispecerii pot vizualiza pe harta pozitia lucrarilor programate in viitorul apropiat. Prin intermediul noilor functii de drag and drop in gant (in intervalul de timp liber pe care tehnicienii il au in calendar) si drag and drop in buffer (alocarea unei comenzi in lista de asteptare a unei echipe de interventii) lucrarile urgente sau cele noi care necesita deplasarea tehnicienilor in teren pot fi alocate mai usor, de catre dispecer, catre echipa cea mai potrivita – cea care este cea mai aproape si care este si disponibila.

Interfatarea aplicatiei Bento Field Service Management cu SAP sau cu orice alt sistem de tip ERP permite preluarea automata a comenzilor primite din partea clientilor sau a celor generate manual si afisarea acestora in timp real, in ecranul dedicat dispecerilor astfel incat sa poata fi vizualizate si alocate facil catre echipele competente. De asemenea, rezultatul lucrarilor realizate in teren va fi transferat inapoi in ERP, eliminand necesitatea operarii manuale a acestora.

 

APLICATIA MOBILA 

Creste profitabilitatea afacerii si livreaza o experienta mai buna clientilor prin intermediul aplicatiei dedicate dispozitivelor mobile

 

Tehnicienii din teren si nu numai, au nevoie de acces rapid, de pe orice dispozitiv, oricand si de oriunde, la atributele lucrarilor alocate. Prin intermediul modulului de FRONT OFFICE, poti creste eficienta serviciilor prestate de catre tehnicieni si implicit, imbunatati satisfactia clientilor finali.

Proiectat de la baza, special pentru echipele distribuite in teren, aplicatia mobila ofera o interfata intuitiva, cu acces bazat pe credentiale si cu scenarii de lucru prestabilite, in functie de tipul de comenzi primite.

Tehnicienii lucreaza mult mai eficient pe baza unor scenarii de executie si a unor pasi de executie, definiți in back office si afisati pe dispozitivele mobile, pentru a avea certitudinea ca procentul de solutionare al comenzilor inca de la prima interventie este cat mai mare si ca informatiile colectate din teren sunt inregistrate in sistemul intern in mod corect si complet, pentru a putea fi utilizate ca referinta in cadrul interventiilor viitoare.

Aplicatia mobila utilizata de tehnicieni este configurata sa poata emite sau sa tipareasca anumite documente (contracte, facturi, fise de interventii, devize, garantii), sa culeaga automat informatii specifice tipului lucrarilor efectuate, sa realizeze si sa stocheze fotografii de la locatia interventiilor direct cu dispozitivul mobil, facilitand si eficientizand astfel activitatea generala a tehnicienilor si implicit a companiilor utilizatoare.

O alta functionalitate a noii versiuni a aplicatiei mobile Bento Field Service permite optimizarea rutelor in functie de comenzile programate si de coordonatele GPS sau adresa.

Cele mai puternice companii de utilitati din Romania folosesc Bento Field Service Management