Obtineti viteza de configurare, scalabilitate si standardizare a infrastructurii IT prin pachetul de servicii Bento Infrastructure Automation

Multitudinea de aplicatii instalate pe sistemele utilizatorilor da batai de cap tot mai mari in standardizarea aplicatiilor software. In cadrul organizatiilor cu operatiuni in mai multe tari, standardizarea si urmarirea conformitatii cu standardele de companie devine o cerinta obligatorie, la care departamentele IT trebuie sa raspunda cu maxima eficienta.

Instrumente avansate de automatizare

Pentru automatizarea configurarilor si auditarea conformitatii sistemelor cu standardul dorit de fiecare companie (la nivel utilizator, departament, divizie sau organizatie), am dezvoltat si perfectionat permanent in ultimii 10 ani pachetul de servicii Bento Infrastructure Automation. Acest pachet se bazeaza pe tehnologii avansate de automatizare, cum ar fi KUBERNETES, OPENSHIFT, CHEF sau PUPPET.

Prin aceste instrumente, detectia, corectia si automatizarea proceselor permit oricarei organizatii crearea unei imagini complete, consolidate, a nivelului de conformitate cu standardele de infrastructura, precum si mentinerea unui status la zi prin intermediul auditurilor automatizate care ofera informatii relevante.

Tehnologiile pe care le utilizam:

Beneficii Client

Cream „retete” la nivelul sistemelor de calcul, serverelor sau aplicatiilor. Retetele pot acoperi un singur sistem nou sau un intreg site, in cazul in care o companie decide infiintarea unei subsidiare in alta tara. Retetele asigura nu doar o scadere dramatica a timpului de configurare a sistemelor locale, cat si o monitorizare ulterioara a conformitatii cu standardul de grup. Asiguram astfel coerenta operationala in parametrii optimi de securitate, eliminand erorile umane. Solutia elimina complet toate activitatile consumatoare de timp – actualizari manuale, configurari de aplicatii, depturi de acces, instalari de service pack-uri la nivel de servere sau statii de lucru.

Cativa dintre clientii care au beneficiat de serviciul Bento Infrastructure Automation