Mentineti infrastructura IT la parametri optimi si minimizati impactul incidentelor de retea prin pachetul de servicii Bento IT Service Desk.

Intreruperea serviciilor de e-mail, Internet sau incidentele de orice natura la nivelul infrastructurii IT pot provoca daune financiare uriase, intreruperi de activitate si probleme de imagine in reputatia brandului. Conform unui studiu IHS publicat in 2017, caderile de infrastructura in companii medii, cu cifra de afaceri de peste $100M si 500 de angajati, au provocat daune estimate la $1M anual, in timp ce marile corporatii, cu peste $1Mld si 10,000 de angajati, au estimat pierderi de $60M anual. 40% din cauzele acestor pierderi sunt atribuite incidentelor de natura tehnica la nivelul infrastructurii IT, in timp ce 25% din cauze sunt atribuite furnizorilor de servicii sau erorilor umane, si doar 10% din cauze sunt atribuite atacurilor cibernetice.

Pentru a minimiza impactul incidentelor la nivelul infrastructurii IT, Bento a dezvoltat pachetul Bento IT Service Desk, care acopera instalarea, configurarea si managementul infrastructurii IT, precum si consultanta in definirea solutiilor potrivite de arhitectura, design si procese IT. Bento IT Service Desk este disponibil 24/7, fiind deja utilizat de companii atat din Romania cat si din USA.

Urmarire si monitorizare in timp real a performantei infrastructurii IT

Serviciul presupune urmarirea si monitorizarea in timp real a performantei tuturor echipamentelor si infrastructurii IT din cadrul unei organizatii. Bento IT Service Desk include conversia automata a e-mailurilor de incidente in tickete, ticket management, rutare automata spre persoanele cele mai calificate in rezolvarea incidentului, prioritizare, notificari de prelucare sau solutionare automate, precum si raportare lunara a incidentelor la nivel de utilizator, statie, departament sau companie.

Vizite proactive la sediul clientului

Optional, Bento IT Service Desk ofera vizite proactive la sediul clientului, la frecvente pre-stabilite prin contactul de servicii, timp limita de interventie si solutionare pe tipuri de incidente, back-up automat astfel incat impactul la nivel informational sa fie minimal in cazuri de forta majora, precum si pregatirea personalului clientului in tehnici de preventie.

Beneficii Client

Singur punct de contact pentru solutionarea unui incident tehnic

Interfata intuitiva de urmarire a solutionarii incidentului raportat

Crestere productivitate, minimizare caderi infrastructura IT

Vizite proactive de monitorizare a performantei infrastructurii IT

Rapoarte la nivel de utilizator, departament sau companie

Timp de rezolvare garantat prin SLA

Interventii nelimitate la sediul clientului

Suport IT remote, 24/7, multi-limba

Gestiunea incidentelor – identificare, categorisire, prioritizare, diagnoza, escaladare in caz de nevoie catre nivele superioare de competenta, rezolutie, inchidere, notificare

Cativa dintre clientii care beneficiaza de servicii de tip Help Desk