Beneficiati la maximum de suita Office cu Bento Office 365

Cresterea productivitatii angajatilor, securitatea datelor si comunicarea prompta cu clientii reprezinta pilonii de care depind veniturile si evolutia unei companii. Pentru aceasta, sunt necesare solutii bazate pe cele mai recente tehnologii, ca Office 365, care pot oferi o agilitate sporita afacerii, productivitatii dar si mobilitate crescuta a angajatilor si posibilitatea de a comunica si colabora de pe orice dispozitiv conectat la internet din orice locatie s-ar afla.

De ce Office 365?

Office 365 este un serviciu Microsoft, cu abonament bazat pe cloud, care reuneste cele mai bune instrumente de colaborare, combinand aplicatiile de top din clasa lor cu servicii puternice in cloud, permitand astfel oricui sa creeze si sa colaboreze facil.

Suita vine in sprijinul acelor companii care doresc sa se concentreze pe operațiunile de baza ale afacerii, mai degraba decat pentru a pierde timp coordonand departamente, echipe, clienți; a se  deplasa pentru a se intalni cu parteneri, angajați si clienti de pe tot globul; folosind metode traditionale, nesigure, offline pentru a lucra, a stoca, a partaja si a manipula datele organizationale.

 

Bento Cloud Services

24hours_available-256-1

Cui se adreseaza?

Office 365 este un serviciu ce se adreseaza atat companiilor mici si mijlocii cat celor de nivel enterprise, indeplinind cele mai riguroase cerinte legate de confidentialitatea, securitatea, si administrarea datelor.

Suita de productivitate Office 365 include dreptul de utilizare atat pentru suita Office Online (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote, atat pentru PC, cat si pentru Mac, si Publisher si Access doar pentru PC, dar si la aplicatii de partajare de fisiere, conferinte online, mesagerie instant prin intermediul unui abonament lunar, bazat pe platforma cloud, Microsoft Azure. Accesul la aceste aplicatii se poate realiza simplu si rapid, cu zero investitii initiale, prin plata unui simplu abonament lunar.

Functionalitati Office 365

 • E-mail personalizat cu numele firmei – mesaje de pana la 150 MB
 • Instrumente pentru gestionarea relatiilor cu clientii – Outlook Customer Manager
 • Intalniri si conferinte online prin intermediul Microsoft Teams & Skype for Business cu acces integrat la SharePoint, OneNote, PowerBI si Planner
 • Stocare si partajare de documente per utilizator – 1 TB in cloud cu OneDrive
 • Gestionare IT simplificata – centre de date distributie la nivel global
 • Acces facil la cele mai noi versiuni de Office
 • Asistenta tehnica – telefonica 24/7 cu timp de raspuns de 1 ora pentru tichetele critice de nivel Level 1
 • Nivel de calitate servicii (SLA) de 99.9 % garantat financiar

Beneficii cheie Office 365

 • Zero investitie initiala si costuri reduse prin cresterea productivitatii companiei
 • Mobilitate – lucrezi de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil conectat la internet
 • Colaborare – lucrezi simultan si de oriunde pe documentele partajate
 • Flexibilitate – licentierea dispozitivelor la nivel de utilizator si accesarea aplicatiilor necesare.
 • Securitate robusta garantata Microsoft
 • Activare si configurare rapida, in doar cateva minute
 • Agilitate in business – posibilitate de scalare a resurselor in functie de nevoile existente

Bento Managed Cloud Services pentru Office 365

Bento vine in sprijinul viitorilor utilizatori de Office 365 oferind prin intermediul Bento Cloud Services o gama larga de servicii de complementare de:

CONSULTANTA

Procese de analiza a nevoilor clientilor in vederea indentificarii versiunii Office 365 ideale, cat si solutii de minimizare a impactului asupra activitatii curente.

MIGRARE

Procese Lift & Shift, pentru a face tranzitia la suita Office 365 mult mai facila si pentru ca adoptia acesteia prin utilizatorii companiei sa fie mai rapida.

IMPLEMENTARE & ADMINISTRARE

Prin intermediul unei echipe de specialisti certificati Microsoft, disponibila 24 x7, pentru administrarea serviciilor Office 365.

Pentru a vizualiza planurile complete Office 365, click aici

Cativa dintre clientii care au apelat la serviciul Bento Office 365