Optimizati resursele actuale IT si reduceti costurile operationale prin pachetul de servicii Bento Virtualization Solutions

Simplificati infrastructura IT

Virtualizarea este o solutie moderna, adoptata deja la scara larga de companii de toate dimensiunile. Prin intermediul virtualizarii este posibila rularea simultana a mai multor sisteme de operare pe un singur server sau calculator, nefiind deci necesara alocarea cate unui server dedicat fiecarui serviciu, cum era abordarea traditionala (server e-mail, server web, server telefonie, server aplicatii ERP sau CRM, etc).

Reduceti Costurile

Solutia virtualizarii simplifica astfel si reduce costurile tuturor activitatilor de administrare, copiere, backup sau deployment. Printre avantajele virtualizarii se numara si diminuarea consecintelor intreruperii unor aplicatii, cresterea flexibilitatii si scalabilitatii infrastructuii IT, cresterea disponibilitatii resurselor tehnice, precum si posibilitati de securizare sau recuperare a datelor mult mai avansate.

Bento ofera solutii complete de Virtualizare si Private Cloud, atat la nivelul sistemelor Desktop cat si la nivelul Serverelor. La nivel Destop, o solutie VDI (Virtual Desktop Infrastructure) permite crearea unei infrastructuri agile, capabila de scalare rapida cu noi capabilitati. Printre avantajele solutiei VDI se numara:

La nivel de server, virtualizarea permite consolidarea tuturor aplicatiilor in doar cateva servere fizice, ceea ce ofera avantaje in reducerea de costuri, spatiu si energie:

Valorificare mai buna a resurselor existente

Alocare mai eficienta a serverelor

Reducerea consumului de energie

Reducerea costurilor de mentenanta

Scalabilitate si flexibilitate crescute

Cativa dintre clientii care au apelat la solutii de virtualizare prin Bento