“Tehnologia informatiei si afacerile sunt indisolubil legate. Nu cred ca cineva poate vorbi in profunzime de una fara sa vorbeasca si de cealalta.” Bill Gates

In procesul de digitalizare a afacerilor, inovatia, creativitatea, dar si viteza de punere in practica sunt doar cateva ingrediente esentiale pentru asigurarea succesului.

Manati de o curiozitate constructiva si o inclinatie nativa catre tehnologie, un grup de tineri entuziasti au raspuns creativ acestor provocari, propunand conceptul Bento. Bento este un laborator de dezvoltare de solutii software care isi propune sa transforme idei, concepte si nevoi in produse perfect adaptate cerintelor fiecarui client in parte.

Dupa 10 ani

Cu o experienta vasta, dobandita de-a lungul anilor in dezvoltare de software si furnizare de servicii de infrastructura IT, Bento a acumulat un bagaj important de cunostinte de business prin implementari complexe in companii multinationale din Romania, USA si Austria. Din acest motiv, Bento este mai mult decât un furnizor de solutii software: este in primul rand un consultant cu o intelegere profunda a proceselor intime, a aplicatiilor critice si a fluxurilor de informatii din organizatii de orice dimensiune.

Romania si Statele Unite

Bento propune solutii complete prin departamente complementare de analiza, prototipare, dezvoltare, testare, implementare si mentenanta.  Compania ofera mixul perfect de cunostinte de business, expertiza tehnica, metodologie de dezvoltare si flexibilitate financiara. Bento inseamna o echipa de peste 55 de specialisti care ofera solutii personalizate complete, cu aplicabilitate in orice industrie.

Echipa de management

O echipa de entuziasti va pune la dispozitie toata energia si imaginatia lor

team member
Dan Giusca

Software Architect

team member
Andrei Cupaciu

Business Developer

team member
Vlad Bodea

Co-Founder

team member
Radu Scarlat

General Manager

Serviciile Bento

Software Custom – IT Services – Outsourcing

Custom Software

Transforma-ti ideile in produse software robuste, moderne, perfect adaptate nevoilor tale

Cloud Service

Descopera serviciile noastre de consultanta, implementare si migrare in cloud

Servicii IT

Adopta cele mai moderne solutii de standardizare, optimizare si monitorizare a infrastructurii IT

Outsourcing

Formeaza-ti rapid o echipa de dezvoltare, cu experienta si competentele tehnice dorite

Clientii nostri

Va prezentam doar cateva dintre companiile care au avut încredere in calitatea soluţiilor marca Bento.
Numarul tot mai mare de clienti noi veniti prin referinte ne ofera convingerea ca ceea ce facem, facem bine.