Accesati imediat capacitatea de stocare si procesare necesara afacerii dvs prin pachetul de servicii Bento Cloud Hosting

Cloud Computing-ul ofera avantaje financiare semnificative companiilor care au nevoie de putere de procesare suplimentara pe perioade limitate de timp. Cloud Computing-ul presupune utilizarea memoriei, capacitatii de procesare si stocare a unor servere partajate si interconectate in Internet, fara ca utilizatorul sa cunoasca locul sau configuratia fizica a sistemelor care furnizeaza serviciul. Pentru ca utilizatorul plateste strict pe baza consumului efectuat, o solutie de Cloud Computing genereaza implicit o reducere a costurilor, dar si alte avantaje cum ar fi:

Acoperim toata gama de servicii necesare migrarii de la o infrastructura traditionala spre solutii de cloud public, cum ar fi Microsoft Azure sau Amazon AWS. Pachetul Bento Cloud Hosting inseamna:

Servicii de tip “Managed”, care implica externalizarea completa a infrastructurii Cloud, modelata pe un SLA agreat.

Servicii de consultanta si evaluare, prin care propunem solutii personalizate de reducere a costurilor prin migrarea in cloud.

Servicii de implementare, prin care se configureaza componente ale platformei Cloud pentru a sustine serviciile IT necesare.

Servicii de mentenanta si suport, prin care se asigura mentenanta reactiva si proactiva a tuturor serviciilor Cloud contractate.

Cativa dintre clientii care au beneficiat de serviciul Bento Cloud Hosting