Ne implicam in mod activ si responsabil in proiecte caritabile pentru a aduce un impact pozitiv asupra societatii.
Credem cu tarie ca implicarea noastra va contribui semnificativ la realizarea idealulilor pe care le reprezinta fiecare asociatie.

Ne-am propus ca afacerea noastră sa fie, si un instrument pentru a face bine și pentru a construi o lume mai sigura, mai buna si mai durabila. Constant, depunem toate eforturile pentru a spori valorile companiei si a fi responsabili din punct de vedere social. Sustenabilitatea este esentiala pe termen lung, atat pentru succesul afacerii noastre cat si pentru dezvoltarea comunitatilor in care traim.

Vrem ca activitatile noastre CSR sa faca usor, usor diferenta si sa fie cele care stau la temelia dezvoltarii comunitatilor pe care am decis sa le sprijinim.

Ajutarea persoanelor vulnerabile, tratarea acestora cu corectitudine, demnitate si respect trebuie sa fie o normalitate pentru noi toti.

Proiectul Casa Buna initiat de Valeriu Nicolae in urma cu mai mult de 10 ani, este un loc al faptelor bune destinat copiilor vulnerabili din Ferentari.
Saptamanal, peste 150 de voluntari organizeaza (online si offline) activitati eductionale pentru aproximativ 200 de copii.

Incepand din mai 2020, programul a fost extins si pentru copiii care locuiesc in sase sate din judetul Arges iar din aceasta iarna am decis ca ne dorim sa le fim alaturi in actunile pe care le intreprind.

Bento sustine initiativa #NoiFacemUnSpital.

Ne-am alaturat Asociatiei Daruieste Viata, cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care si-a asumat misiunea de a ridica primul Spital Naional de Copii pentru cancer, boli grave si trauma, construit exclusiv din donatii si sponsorizari. Am facut acest lucru pentru ca ne dorim o Romanie sanatoasa, in care accesul la servicii medicale de sanatate de calitate sa devina o normalitate.

Un alt proiect caruia ne-am alaturat de curand este Asociatia MagiCamp, care is propune sa vina in sprijinul copiilor diagnosticati oncologic si a familiilor lor.
Voluntarii MagiCamp, prin activitatile organizate isi propun sa ajute copiii sa uite de probleme si sa recastige increderea in propriile forte.