DE CE BENTO?

 

Peste 10 ani de experienta in dezvoltarea de software, servicii de consultanta IT, infrastructura IT si cloud computing, cu un bagaj de cunostinte profunde inclusiv a celor mai importante tehnologii de pe piata, Bento este formata dintr-o echipa de peste 30 de specialisti, ce ofera solutii personalizate complete.

Gandire strategica

Abordam structurat si analizam in detaliu fiecare faza a proiectului

10 ani de expertiza

Intelegem in profunzime complexitatea proceselor

Tehnologie moderna

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet

Aproape de fiecare client

Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet

SERVICIILE BENTO

Mobile Applications

Intelegand importanta orientarii business-urile catre versiunile mobile pentru inovarea si eficientizarea acestora, echipa Bento crede ca puterea schimbarii este data de informatie.

Afla mai multe

Web Application

Pornind de la specificatiile proiectului, Bento dezvolta aplicatii web flexibile, interactive, dinamice, cu design placut si centrate pe un nivel calitativ ridicat al UX.

Afla mai multe

Desktop Application

Prin expertiza tehnica si de project management necesare in dezvoltarea cu succes a proiectelor, Bento intelege contextul afacerii clientilor, putand astfel sa se adapteze eficient solicitarilor acestora.

Afla mai multe

App Server

Bento, prin experienta extinsa in dezvoltarea de aplicatii web si solutii enterprise personalizate, ofera servicii fiabile de suport pentru aplicatii, servere web si servicii de eficientizare si administrare.

Afla mai multe

Bento Cloud Services

Bento a dezvoltat si perfectionat in ultimii 10 ani pachetul Bento Cloud Services, care acopera o gama larga de servicii de consultanta, implementare si migrare.

Afla mai multe

Bento System Administration

Bento ofera o gama extinsa de servicii Level 3 de instalare, administrare si suport pentru servere, echipamente de retea si echipamente de stocare catre companii cu infrastructura IT complexa.

Afla mai multe

Bento Cloud Hosting

Bento a dezvoltat si perfectionat in ultimii 10 ani pachetul Bento Cloud Hosting, care acopera toata gama de servicii necesare migrarii de la o infrastructura traditionala spre solutii de cloud public.

Afla mai multe

Bento Outsourcing

Bento asigura, prin externalizarea serviciilor IT si dezvoltare software, acces atat la know-how specializat si calitativ, cat si la cele mai noi tehnologii, reducandu-se astfel riscurile si costurile implicite angajarii si responsabilizarii de personal nou.

Afla mai multe

PRODUSELE BENTO

Bento Field Service Management

Bento Field Service Management

Bento Field Service va permite sa gestionati eficient, in timp real, activitatea resurselor din teritoriu. Solutia va ajuta sa planificati rapid rutele optime, sa anticipati cu exactitate timpul de livrare si sa aduceti modificari de ultim moment, tinand cont atat de preferintele angajatilor cat si de legislatia muncii. O planificare eficienta a resurselor din teritoriu este un factor critic.

Bento Food Manufacturing

Bento Food Manufacturing

Bento Food Manufacturing automatizeaza si reduce costurile operationale din cadrul proceselor de urmarire, planificare si executie a productiei alimentare. Produsul ofera cele mai moderne instrumente pentru culegerea, analizarea, intelegerea si utilizarea informatiilor necesare calibrarii capacitatii de productie cu volumul comenzilor clientilor.

Bento Granar

Bento Granar

Bento Granar simplifica si automatizeaza operatiile de depozitare si gestiune a stocurilor de cereale in silozuri. Produsul urmareste intr-un mod simplu si intuitiv procesele specifice de receptie, laborator, gradare, tarare, uscare, gazare, aerare, depozitare si livrare. Prin integrarea cu granomate si granolyzere, cerealele sunt gradate automat pe proprietati, eliminandu-se complet munca manuala.

CLIENTS FEEDBACK

Am descoperit în Bento o echipa determinata sa ne ofere solutii la cateva provocari mari cu care ne confruntam. Suntem la randul nostru determinati sa oferim bucurestenilor servicii de cea mai buna calitate. Din motivul asta, sunt convins ca relatia noastra cu Bento va fi una de durata.

Mihai Savin
Mihai Savin

Deputy General Manager, Apa Nova Bucuresti

Orice producător din FMCG ar dori alături o echipă ca Bento. Cu atat mai mult cu cât în FMCG produsele sunt deteriorabile şi marjele sunt mici, să aliniezi volumul producţiei cu stocurile disponibile şi cu estimările de vânzări înseamnă să ai control pe business. Bento ne-a oferit acest control.

Dan Lazarescu
Dan Lazarescu

Fondator, Canah International