BENTO INVESTOR’S DAY 2023

2B INTELLIGENT SOFT (BVB: BENTO) vă invită la a doua ediție a BENTO Investor’s Day, eveniment ce va avea loc miercuri, 11 octombrie 2023!

 

așteptăm să fiți alături de noi la Athenee Palace Bucharest, Strada Episcopiei nr. 1, începând cu ora 16.30 (locuri disponibile limitate).

fb_02

Cu o capitalizare de peste 95 milioane lei de la listare și o creștere cu 71% a veniturilor din exploatare înregistrate în primele 6 luni ale acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, compania BENTO a avut o dezvoltare dinamică și accelerată în 2023. Pentru a celebra reușitele, a analiza evoluția companiei și a discuta planurile de viitor, conducerea Bento invită investitorii și potențialii investitori la a doua ediție a BENTO Investor’s Day!

Invităm toate persoanele interesate să se înregistreze pentru a primi detalii despre participarea fizică la BENTO Investor’s Day! La înregistrare, puteți trimite și orice întrebări pe care le aveți pentru acționarii majoritari BENTO, întrebări care vor fi adresate în direct în timpul evenimentului.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la a doua  ediție a BENTO Investor’s Day!

Speakeri:

Wave
Vizualuri Rotunde (17)
Founder & CEO Cornerstone Communications
Vizualuri Rotunde (14)
Membru CA, Cofondator BENTO
Bento_Radu_Scarlat
Președinte CA BENTO
Bento_Dan_Giusca
Partener, Lead Software Architect BENTO
Vizualuri Rotunde (15)
Director Comercial BENTO
Untitled design (5)
Membru CA BENTO
Bento logo