Automatizare Infrastructură

Automatizare Infrastructură

Gestionează eficient serviciile și aplicațiile în rețea și domeniile multi-cloud, prin configurarea rapidă, scalabilitatea și standardizarea serviciilor de infrastructură IT.

Sistemele vechi și intervenția manuală sunt principalele constrângeri în atingerea unor niveluri mai înalte de coordonare, automatizare și asigurare a serviciilor. Furnizorii de servicii încearcă să depășească aceste limitări și să standardizeze și să-și automatizeze mediul software.

În organizațiile cu operațiuni în mai multe țări, standardizarea și urmărirea conformității cu standardele companiei devine o cerință obligatorie pe care departamentele IT trebuie să o îndeplinească, cu eficiență maximă.

Utilizăm instrumente avansate de automatizare care ajută afacerea ta să fie mai agilă

Picture1

Proiectele noastre de automatizare și serviciile asociate se bazează pe tehnologii precum KUBERNETES, OPEN SOURCE, PUPPET sau CHEF.

field service management romania fsm

Beneficii

Automatizează și simplifică configurarea infrastructurii și a sistemelor interne.
Reduce timpul și costurile asociate cu menținerea configurațiilor conform standardelor companiei.
Reducerea numărului de incidente nerezolvate
Urmărește conformitatea aplicațiilor instalate pe diferite sisteme cu standardele companiei.
Identifică abaterile de la standarde și acționează în timp real, fără impact asupra operațiunilor obișnuite.
Automatizează toate sarcinile ad-hoc și le implementează la nivel de infrastructură.

La cel mai elementar nivel, automatizarea infrastructurii folosește containere virtuale care grupează activele în funcție de politicile companiei și de conformitatea dorită.

Astfel, este activată coerența operațională, în cadrul parametrilor de securitate, eliminând în același timp erorile umane.

Aceste containere – denumite uneori „rețele” – pot viza anumite componente sau aplicații sau sisteme întregi și pot acoperi orice structură, de la sisteme individuale la site-uri regionale. Fiecare dintre aceste containere va fi monitorizat și aplicat, asigurând atât conformitate, cât și rapiditate.

Această abordare elimină toate procesele care necesită timp, cum ar fi actualizările manuale, configurarea manuală a aplicațiilor, configurarea drepturilor de acces, instalarea pachetului de servicii la nivel de server sau stație de lucru, implementarea aplicațiilor individuale.