Acțiuni Bento

Acțiuni Bento

Despre companie

Bento, Intellectually Curious este companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud. Bento are peste 20 ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud pentru companii active în industrii multiple, precum utilități (energie, apă, petrol și gaze), fotovoltaice, agricultură, inginerie industrială, media, FMCG, asigurări, servicii, producție de alimente. Compania are în acest moment peste 90 de angajați și deține un portofoliu diversificat de clienți format din companii multinaționale din România, SUA și Elveția. De asemenea, Bento este partener cu furnizori de renume precum Microsoft, HPE și CISCO.

bento_chart_2024-03

Plasament privat

Anterior listării pe piața AeRO a Bursei de Valori București, Bento a închis cu succes un plasament privat pentru acțiunile sale și a atras peste 13 milioane de lei de la investitori. În cadrul plasamentului privat care a avut loc în data de 25 noiembrie 2021 au participat peste 100 de investitori, iar prețul pe acțiune a fost de 14 lei. Infuzia de capital obținută în urma plasamentului privat va fi utilizată pentru accelerarea dezvoltării companiei pe verticală, cât și pe orizontală, prin extinderea portofoliului de clienți și consolidarea produselor proprii. De asemenea, Bento are în plan dezvoltarea canalelor de vânzare și marketing pentru promovarea acestor produse software în regiunea Europei de Est și Balcani prin stabilirea de parteneriate cu companii locale din piețele țintă.

Acțiuni BENTO

Acțiunile BENTO au intrat la tranzacționare pe piața AeRO a Bursei de Valori București în data de 16 martie 2022 sub simbolul #BENTO. Pentru informații mai detaliate cu privire la evoluția noastră pe piața de capital vă invităm să urmăriți profilul nostru pe site-ul Bursei de Valori București, disponibil AICI.