Mobile Device Management

Mobile Device Management

Cu Mobile Device Management, poți gestiona și securiza dispozitivele mobile și le poți seta pe pilot automat.

Aplicația te ajută să oferi o experiență consecventă utilizatorilor din întreaga organizație, capacitând în același timp forța de muncă mobilă și optimizând cheltuielile IT.

Soluția noastră de gestionare a dispozitivelor mobile permite administrarea și configurarea de la distanță a activelor mobile sau fixe, împiedicând în același timp angajații să utilizeze dispozitivele altfel decât a fost prevăzut.

SCENARII DE UTILIZARE

mobile device management romania
Restricționarea interacțiunii utilizatorilor la o experiență foarte țintită, potrivită pentru meseriile din categoria „gulere albastre” sau proiecte educaționale speciale.
mobile device management romania
Urmărirea comportamentului utilizatorului și dispozitivului pentru integrarea cu alte aplicații, cum ar fi soluția noastră de Field Management.
servicii mdm
Aplicarea politicilor de securitate și a altor politici pentru dispozitivele utilizate în cadrul organizației.
servicii mdm
Reducerea cheltuielilor IT asociate cu administrarea și service-ul dispozitivelor mobile. Suport nativ pentru dispozitivele Android, iOS, Windows și Linux.

Implementează • Administrează • Securizează • Monitorizează cu

Bento Mobile Device Management

Administrare automată

Modul Kiosk restricționează accesul utilizatorilor și permite gestionarea centralizată și automată a aplicațiilor existente, a actualizărilor și a funcțiilor sistemului.

Securitate avansată

Prin funcțiile de securitate - precum gestionarea parolelor și auditurile de securitate - dispozitivele mobile sunt protejate împotriva scurgerilor de date și a accesului neautorizat. În cazul în care un dispozitiv este pierdut sau furat, blocarea lui și ștergerea conținutului de la distanță pot reduce scurgerile de informații.

Instalare simplă și automatizată

Absența proceselor de configurare facilitează înrolarea noilor utilizatori. Configurarea se face automat pe baza rolurilor utilizatorilor și a tipurilor de activitate.

Monitorizare

Prin monitorizarea resurselor sistemului, a încărcării și a parametrilor funcționali, precum și urmărirea comportamentului utilizatorului și a elementelor de sistem, sunt optimizate atât managementul IT, cât și gestionarea operațională a utilizatorilor și a dispozitivelor.

Scapă de stresul gestionării dispozitivelor mobile, automatizând procesul de configurare a dispozitivelor mobile din compania ta indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizezi.

all-01

Caracteristici

Identificarea ușoară a erorilor
Managementul complet al patch-urilor
Autentificare bazată pe credențiale
Inventar inteligent al dispozitivelor mobile
Blocarea și ștergerea de la distanță a dispozitivelor mobile
Instalări automate și actualizări automate ale aplicațiilor
field service management romania fsm

Platforma de
management

servicii mdm mobile device management
Înrolare OTA (Over-the-Air)
Configurarea automată a dispozitivului bazată pe profiluri
Vizualizare 360 de grade a tuturor dispozitivelor configurate în sistem
Gestionarea aplicațiilor mobile
Gestionare conținutului
Aplicarea măsurilor de securitate
Gestionarea centralizată a utilizatorilor și securitatea accesului
Administrarea dispozitivelor de la distanță
Urmărirea rapoartelor și a auditurilor
Implementarea unei experiențe de utilizare restrictive

Platforma de management este utilizată de dispecerii, managerii IT, administratorii flotelor de dispozitive mobile și managerii de unități.

Aceasta este componenta office – o consolă unificată pentru gestionarea și urmărirea tuturor dispozitivelor.

Această platformă de administrare oferă o gestionare centralizată facilă de la distanță a flotelor de dispozitive mobile. Integrează mai multe funcții de automatizare și oferă toate funcționalitățile necesare într-un singur pachet atractiv.

Consola de administrare permite, de asemenea, echipei IT să gestioneze politici, actualizări, caracteristici și aspectele care țin de securitate.

Aplicația mobilă

servicii mdm mobile device management
Modul Kiosk
Modul COPE - Company Owned Personal Enable
Modul BYOD – Bring Your Own Device
Autentificare bazată pe credențiale
Sincronizarea automată a datelor offline atunci când aplicația devine online
Gestionarea actualizării patch-urilor, a aplicațiilor și a funcțiilor sistemului
Limitarea accesului utilizatorilor la elemente OS și UI
Aplicarea politicii și a restricțiilor de securitate
Restricții de acces la aplicații și funcții

Aplicația mobilă rulează silențios pe dispozitive

Aplicația mobilă este „executantul” din teren. Când este setată în modul Kiosk, aceasta oferă acces doar aplicațiilor aprobate, pe baza profilurilor și a drepturilor specifice ale fiecărui utilizator. De asemenea, limitează funcțiile sistemului de operare și ale aplicațiilor și impune politici și restricții de securitate.

Utilizarea aplicației în modul COPE – Company Owned Personal Enable – oferă utilizatorului acces nelimitat, folosește meniul default al echipamentului, însă MDM-ul rulează în spate, ca un serviciu. Acest serviciu controlează întregul dispozitiv mobil.

Utilizarea modulului BYOD – Bring Your Own Device – permite existența pe echipament a două profile de utilizator total independente.