Servicii Cloud

Servicii Cloud

E timpul să muți infrastructura IT în Cloud!

Obține acces imediat la capacitățile de stocare și procesare de care ai nevoie pentru a-ți eficientiza afacerea, fără a fi nevoit să investești în hardware, care va deveni ulterior depășit.

Găzduirea în Cloud nu mai reprezintă doar o tendință, ci a devenit standardul de facto în aplicațiile SMB și câștigă popularitate și în lumea Enterprise.

În ultimii ani am asistat la progrese majore în ceea ce privește securitatea, livrarea și accesibilitatea. Astăzi, mediile găzduite în Cloud sunt perfecte în diferite scenarii, de la aplicații SaaS ușor de utilizat, până la soluții complexe care vizează zone geografice vaste, deservind un volum mare de tranzacții sau țintind o disponibilitate ridicată.

Ajustează costurile de infrastructură în funcție de nevoi, fără un angajament pe termen lung.

Într-un mediu Cloud folosești resursele de care ai nevoie, atunci când ai nevoie de ele. Scalarea este simplă, iar reducerea resurselor se poate face fără pierderea investiției. În plus, aplicația poate rula pe o infrastructură redundantă de înaltă disponibilitate, care transmite informații către utilizatori prin noduri de server implementate la nivel global.

În Cloud, plătești pentru ceea ce utilizezi, deci nu este nevoie să investești în tehnologie de găzduire pentru viitor și nici să îți asumi un plan fix de resurse.

Beneficii migrare infrastructură IT în cloud

Investiție inițială zero + plata în funcție de utilizare
Disponibilitate ridicată, funcționare continuă cu performanță maximă
Scalare rapidă a infrastructurii IT pe baza nevoilor în permanentă evoluție
Accesibilitate ridicată de oriunde, în orice moment, folosind orice dispozitiv cu conexiune la internet
Activare rapidă în câteva minute
Protecție strictă a datelor
Disponibilitatea datelor ≥99,98%
Suport tehnic 24/7

Oferta noastră de servicii cloud

Implementăm topologii moderne flexibile, migrăm active și fluxuri de lucru existente sau putem reinventa totul. Oferim servicii complete – de la consultanță la implementare și migrare de la o infrastructură tradițională la Cloud, respectând în același timp cerințele privind securitatea informațiilor.

Consultanță Cloud

Creăm strategii IT cuprinzătoare pentru a ajuta organizațiile să aleagă soluțiile Cloud potrivite care se integrează fără probleme în fluxul lor de lucru, oferind în același timp o rentabilitate optimă. Următorii pași sunt etapele de design și de rollout ale setului de proiecte rezultat.
Citește mai mult

Migrare în Cloud

Migrarea unei infrastructuri existente într-un mediu Cloud necesită de obicei realizarea unui proiect pilot cu un set limitat de aplicații, pentru a limita riscurile și pentru a evalua mai bine impactul asupra afacerii, în timp ce se efectuează evaluări financiare ale întregului proces. Pe parcursul fiecărei etape se depun eforturi pentru a limita impactul operațional.
Citește mai mult

Implementare Cloud

Implementăm mediul optim folosind cele mai bune platforme Cloud. Stabilim obiective și repere, planificăm și evaluăm infrastructura existentă, construim, validăm și verificăm calitatea aplicațiilor și a serviciilor. Oferim o abordare personalizată, adaptată nevoilor tale și restricțiilor tale operaționale.
Citește mai mult