CSR

CSR

Ne implicăm în mod activ și responsabil în proiecte caritabile pentru a aduce un impact pozitiv asupra societății.

Ne-am propus ca afacerea noastră să fie și un instrument pentru a face bine și pentru a construi o lume mai sigură, mai bună și mai durabilă. Constant, depunem toate eforturile pentru a spori valorile companiei și a fi responsabili din punct de vedere social.

Sustenabilitatea este esențială pe termen lung, atât pentru succesul afacerii noastre, cât și pentru dezvoltarea comunităților în care trăim.

Ne dorim ca activitățile noastre CSR să facă ușor, ușor diferența și să fie cele care stau la temelia dezvoltării comunităților pe care am decis să le sprijinim.

Ajutarea persoanelor vulnerabile, tratarea acestora cu corectitudine, demnitate și respect trebuie să fie o normalitate pentru noi toți.

Credem cu tărie că implicarea noastră va contribui semnificativ la realizarea idealurilor pe care le reprezintă fiecare asociație.

casa buna
Proiectul Casa Bună inițiat de Valeriu Nicolae în urmă cu mai mult de 10 ani, este un loc al faptelor bune destinat copiilor vulnerabili din Ferentari.
Săptămânal, peste 150 de voluntari organizează (online și offline) activități educaționale pentru aproximativ 200 de copii.

Începând din mai 2020, programul a fost extins și pentru copiii care locuiesc în șase sate din județul Argeș, iar din iarna anului 2020 am decis să le fim alături, an de an, în acțiunile pe care le întreprind.

habitat-logo-01
Ne-am alăturat misiunii Habitat for Humanity România din dorința de a oferi sprijinul nostru în realizarea proiectelor care aduc oamenii împreună pentru a construi case, comunități și speranță.
De 25 de ani, Habitat for Humanity România construiește locuințe decente pentru familii cu venituri reduse și ridică de la 0 sau reabilitează centre de utilitate publică în comunități vulnerabile. De asemenea, organizația derulează programe de prevenție și răspuns la dezastre naturale precum și programe de advocacy în domeniul locuirii sociale.