Migrare Cloud

Migrare Cloud

Migrează-ți sarcinile de lucru on-premise într-o infrastructură Cloud sigură și scalabilă

Migrarea unei infrastructuri existente într-un mediu Cloud necesită, de obicei, realizarea unui proiect pilot cu un set limitat de aplicații, pentru a limita riscurile și pentru a evalua mai bine impactul asupra afacerii, în timp ce se efectuează evaluări financiare ale întregului proces.
Pe parcursul fiecărei etape se depun eforturi pentru a limita impactul operațional.

Proiectele de succes de migrare în Cloud încep întotdeauna cu o strategie solidă și continuă cu o execuție tehnică puternică.
Echipa noastră oferă serviciile profesionale complete necesare pentru a te ajuta să migrezi orice aplicație complexă în Cloud.

Strategii principale de migrare în cloud

Lift and Shift
Strategia de migrare lift-and-shift (cunoscută și ca rehost) implică maparea și migrarea arhitecturii curente în Cloud, cu o schimbare minimă sau fără nicio schimbare a arhitecturii curente. Infrastructura actuală este migrată așa cum este, rapid și sigur. Aplicațiile sunt luate din mediile existente și mutate așa cum sunt într-un mediu de găzduire nou. Principalul beneficiu este eliminarea costurilor de mentenanță aferente sistemelor și aplicațiilor tradiționale. Deoarece arhitectura nu este reproiectată, acest lucru scade foarte mult durata și costul migrației. Cu toate acestea, această metodă nu-ți va oferi beneficiile unei aplicații native Cloud.
PaaS Migration
Migrarea de tip Platform-as-a-Service (PaaS) – folosind o platformă Cloud dedicată, cum ar fi Microsoft Azure sau Amazon AWS – vă va oferi toate beneficiile unei arhitecturi flexibile, scalabile, cu disponibilitate garantată prin contract și cu mecanisme foarte avansate pentru securitatea datelor și recuperarea datelor. În plus, va asigura un mediu de lucru la cele mai înalte standarde, așa cum este folosit de peste 80% dintre companiile Fortune 500.

De ce recomandăm
Microsoft Azure / AWS

artworkAzure@2x

Microsoft Azure

Peste 90 de oferte de conformitate, cel mai amplu portofoliu din industrie.
58 de regiuni globale Azure în 140 de țări.
95% dintre companiile Fortune 500 au încredere în Azure.

Serviciile Cloud Azure permit companiilor să creeze, să implementeze și să gestioneze rapid aplicații simple sau complexe.

Azure acceptă o gamă largă de limbaje de programare, de framework-uri, de sisteme de operare, baze de date și dispozitive, permițând utilizarea instrumentelor și tehnologiei în care ai încredere.

AWS

76 de zone de disponibilitate în 24 de regiuni geografice din întreaga lume.
Peste 170 de servicii complete pentru a satisface aproape orice nevoie de business.
40% din cota de piață pe sectorul de Cloud computing.

Amazon Web Services Cloud oferă un set larg de servicii de infrastructură, cum ar fi putere de calcul, opțiuni de stocare, rețele și baze de date, livrate ca utilitate: la cerere, disponibile în câteva secunde, cu plata pe măsură utilizării.

artworkAWS@2x