Field Service Management

Field Service Management

Cu Bento Field Service Management obții un plus de eficiență și transparență, reduci costurile și optimizezi operațiunile de instalări, service și mentenanță din teren.

Echipele din teren trebuie să ofere servicii de calitate, în timp util și într-un mod transparent.

Soluția noastră Field Service Management permite planificarea, gestionarea, urmărirea și optimizarea activității lucrătorilor din teren.

Bento Filed Service Management

Bento Field Service Management

Aduce toate informațiile necesare pe dispozitivul mobil al oricărui lucrător. Apoi, ghidează execuția lucrării, pas cu pas, asigurându-se că nimic nu este omis, reducând, în același timp, probabilitatea apariției erorilor umane.
Permite dispecerilor să vadă în timp real ce fac și unde se află echipele lor, pentru a planifica mai bine rutele și pentru a anticipa timpii de livrare cu o precizie mai mare.
Sistemul permite, de asemenea, automatizarea întregului lanț logistic care stă la baza serviciilor din teren, precum completarea și tipărirea la fața locului a documentelor, gestionarea stocurilor și a inventarului, semnarea contractelor și multe altele.

Verticale

field service management romania fsm

Avantaje Cheie

Creșterea productivității
Eliminarea erorilor umane
Reducerea numărului de incidente nerezolvate
Reducerea timpului de deplasare
Reducerea costurilor cu combustibilul
Creșterea vânzărilor prin vânzări de tip up-sell și cross-sell
Optimizarea rutelor alocate în timp real
Maximizarea eficienței tehnicienilor din teren

Funcționalități

Rutare și dispecerizare bazate pe hartă
Vizualizarea lucrărilor și a echipelor pe bază de calendar
Tipărirea formularelor și a contractelor pe teren
Gestionarea timpului de lucru
Localizarea GPS a dispozitivelor mobile
Planificarea rapidă a rutelor
Facturare
Raportare
Urmărirea inventarului
field service management romania fsm

Funcționând ca sistem master sau integrat cu ERP-uri terțe, Bento Field Service Management este conceput pentru managementul eficient în timp real al echipelor de teren, planificare optimă a comenzilor de lucru, automatizare, alocare dinamică a comenzilor, optimizare generală, urmărire, raportare și managementul stocurilor.

servicii mdm mobile device management

Aplicația de dispercerizare

Prin aplicația de dispecerizare, dispecerii au o privire de ansamblu generală corectă în orice moment și, astfel, pot trimite persoanelor potrivite la momentul potrivit - fie manual, fie în mod automat.
Prin intermediul meniurilor simple de tip drag-and-drop din zona Gantt a consolei, comenzile de lucru pot fi atribuite manual, programul echipelor de teren fiind vizibil pentru consultare.
Prin implementarea unor reguli de alocare a comenzilor de lucru bazate pe competențele și stocurile mobile ale tehnicienilor, aplicația ajută la creșterea ratei de rezoluție a incidentelor și la îmbunătățirea timpului până la livrarea finală.
Prin interfațarea Bento FSM cu SAP sau alte ERP-uri, comenzile de lucru sunt primite automat și rezultatul lor este sincronizat automat, împreună cu o serie de date asociate, în funcție de cerințele fiecărui scenariu.
Dispecerii pot vizualiza pe hartă, în timp real, locația exactă a echipelor de teren și starea lor operațională, precum și locația tuturor comenzilor de lucru.
Această consolă de dispecerizare puternică, dar minimalistă, permite o sinergie naturală între dispeceri, operatori, manageri și echipele de teren, lucru care asigură o eficiență operațională îmbunătățită în furnizarea de serviciilor de teren.

Alocă tehnicienii potriviți la locul potrivit , rapid și fără efort

PC_09
PC_08
servicii mdm mobile device management

Aplicația
mobilă

Aplicația mobilă FSM este instrumentul de bază al întregului sistem. Aici, echipele de teren își primesc comenzile de lucru, se angajează să le execute și completează toate informațiile necesare.
Aplicația utilizează scenarii de execuție pentru fiecare tip de comandă de lucru, determinând modul în care este livrată o anumită lucrare, asigurându-se că nu se pierde niciun pas și că nu se omit informații.
Fiecare scenariu de execuție este complet configurabil de către administratorii de sistem pentru a se potrivi cu realitățile din teren.
Fiecare etapă de execuție poate fi cât de restrictivă sau de flexibilă se dorește, în funcție de lucrările care se efectuează.
Aplicația mobilă permite: urmărire GPS și marcă temporală în orice moment al scenariului de execuție, anexarea de fotografii, imprimarea mobilă a formularelor, a contractele și a facturilor, adăugarea semnăturii electronice, integrarea dispozitivului prin Bluetooth și multe altele.
Aplicația mobilă asigură, de asemenea, comunicarea în timp real a diferitelor informații legate de starea comenzii către dispecerat și permite integrarea cu alte aplicații din sistem pe dispozitivele mobile, în funcție de nevoi.
Sistemul este conceput pentru a rula chiar și în absența acoperirii datelor mobile pentru dispozitivele mobile, urmând ca datele să fie sincronizate cu serverele FSM la restabilirea conexiunii.
Optimizarea rutei are loc atunci când aplicația mobilă FSM este integrată cu software-ul de navigație.
Prin intermediul aplicației mobile, Bento Field Service Management devine centrul de management al activității echipelor de teren.

Aplicația mobilă este concepută pentru dispozitivele mobile ale utilizatorilor din teren.