Cloud DevOps

Cloud DevOps

Optează pentru automatizarea și accelerarea release-urilor, elimină erorile de implementare, îmbunătățește calitatea codului livrat și fii cu un pas înaintea concurenței.

Dezvoltarea de produse software devine din ce în ce mai solicitantă, pe măsură ce mai multe echipe colaborează la proiecte complexe folosind un număr tot mai mare de instrumente de colaborare. În peisajul actual al dezvoltării software, agilitatea este recunoscută de majoritatea jucătorilor ca fiind o cheie pentru obținerea succesului, ajutând la depășirea presiunii competitive și la respectarea dinamicii pieței.

Maximizează-ți potențialul de dezvoltare prin integrarea DevOps pe bază de Cloud.

Majoritatea companiilor de dezvoltare de software migrează acum de la o abordare tradițională la Cloud, adoptând o varietate de tehnologii noi pentru o capacitate mai bună de răspuns. Tranziția către Cloud a influențat și modul în care este dezvoltat codul. Până de curând, dezvoltarea propriu-zisă era gestionată separat de alte operațiuni conexe – cum ar fi branch management sau deployment – însă, astăzi, ele merg mână în mână.

DevOps va oferi o combinație de practici și instrumente, concepute pentru a crește abilitățile utilizatorilor și pentru a permite organizației tale să livreze aplicații și servicii mult mai rapid. DevOps implică faptul că echipele de dezvoltare și cele de operațiuni lucrează împreună pe parcursul întregului ciclu de dezvoltare a software-ului.

Colaborare îmbunătățită

Echipele de dezvoltare și cele de operațiuni colaborează strâns, împart responsabilitățile și își combină fluxurile de lucru.

Un plus de creativitate

Inovează mai rapid, adaptează-te mai bine la piețele în schimbare și devino mai eficient.

Livrare rapidă

Îmbunătățește produsul mai rapid și crează un avantaj competitiv.

Securitate

Poți adopta un model DevOps fără a sacrifica securitatea, utilizând instrumente automate și integrate de testare a securității