Servicii IT

Servicii IT

Servicii IT care te mențin cu un pas înaintea competiției. Servicii IT care te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult. Servicii IT care sunt mai flexibile ca niciodată.

A ține pasul cu tendințele în IT, digitalizare și infrastructură în mediile de business actuale reprezintă o provocare serioasă. Găsirea mixului perfect și a zonei ROI optime este esențială. Puteți exagera cu ușurință și puteți fi lăsat cu ușurință în urmă. Pe lângă toate acestea, operarea propriei echipe IT poate fi dificilă.

Acesta este locul în care pășim în…

Servicii Help Desk

Suport de nivel 1 și 2 pentru tot ceea ce este ține de IT, adaptat culturii organizației tale. Un punct unic de contact pentru utilizatorii și pentru clienții tăi. Includerea și furnizarea de servicii IT excepționale centrate pe clienți.
Află mai multe

Administrare sistem

Administratorii noștri de sistem sunt echipați pentru a gestiona orice - de la soluții la scară mică, până la sisteme mari, redundante și critice. Externalizarea administrării sistemului oferă rentabilitate imediată a investiției.
Vezi mai mult

Servicii Administrare Rețea

Proiectăm, implementăm și operăm rețele de orice dimensiune și orice complexitate. Punem accentul pe securitate și disponibilitate.
Vezi mai mult

Virtualizare Soluții

Mai multă flexibilitate și eficiență. Optimizează resursele IT și reduce costurile de operare rulând medii virtuale cu ajutorul nostru.
Află mai multe

Servicii Cloud Hosting

Obține acces imediat la capacitățile de stocare și procesare pentru a-ți eficientiza afacerea, fără a fi nevoit să investești în hardware, care va deveni ulterior depășit. Ajustează costurile de infrastructură în funcție de nevoi, fără un angajament pe termen lung.
Află mai multe

Consolidare Centre de Date

Poți obține optimizarea resursele hardware, asigurând în același timp disponibilitatea și reducând costurile cu energia și mentenanța, prin implementarea tehnologiilor moderne de consolidare a centrelor de date.
Află mai multe

Automatizare Infrastructură

Gestionează eficient serviciile și aplicațiile în rețea și domeniile multi-cloud, prin configurarea rapidă, scalabilitatea și standardizarea serviciilor de infrastructură IT
Află mai multe

Cloud DevOps

Optează pentru automatizarea și accelerarea release-urilor, elimină erorile de implementare, îmbunătățește calitatea codului livrat și fii cu un pas înaintea concurenței.
Maximizează-ți potențialul de dezvoltare prin integrarea DevOps pe bază de Cloud.
Află mai multe

Outsourcing

Câștigă agilitate și libertate pentru a-ți scala și transforma organizația în mediul de afaceri dinamic de astăzi prin externalizarea operațiunilor care nu fac parte din activitățile de bază. Externalizează toate operațiunile IT către Bento și atinge-ți potențialul prin flexibilitate.
Află mai multe

Certificări

Microsoft SSCE
√ Microsoft Certified Solution Expert: Cloud Platform & Infrastructure
Microsoft-Azure-Solutions-Architect-Expert
√ Microsoft Certified Solutions Developer: Azure Solution Architect
AWS-Certified-Solutions-Architect-Associate
√ AWS Certified Solution Architect – Associate
CISSP
√ Certified Information System Security Professional
Vmware
√ VMWare Certified professional
HP-ASE
√ HP Accredited Systems Engineer
cisco-ccnp
√ Cisco Certified Network Professional
cisco-ccna
√ Cisco Certified Network Associate