Servicii Cloud Hosting

Servicii Cloud Hosting

Ajustează costurile de infrastructură în funcție de nevoi, fără un angajament pe termen lung.

Obține acces imediat la capacitățile de stocare și procesare pentru a-ți eficientiza afacerea, fără a fi nevoit să investești în hardware, care va deveni ulterior depășit.

În ultimii ani am asistat la progrese majore în ceea ce privește securitatea, livrarea și accesibilitatea. Astăzi, mediile găzduite în Cloud sunt perfecte în diferite scenarii, de la aplicații SaaS ușor de utilizat, până la soluții complexe care vizează zone geografice vaste, deservind un volum mare de tranzacții sau țintind o disponibilitate ridicată.

Găzduirea în Cloud nu mai reprezintă doar o tendință, ci a devenit standardul de facto în aplicațiile SMB și câștigă popularitate și în lumea Enterprise.

Într-un mediu Cloud folosești resursele de care ai nevoie, atunci când ai nevoie de ele. Scalarea este simplă, iar reducerea resurselor se poate face fără pierderea investiției. În plus, aplicația poate rula pe o infrastructură redundantă de înaltă disponibilitate, care transmite informații către utilizatori prin noduri de server implementate la nivel global.

În Cloud, plătești pentru ceea ce utilizezi

Deci nu este nevoie să investești în tehnologie de găzduire pentru viitor sau să îți asumi un plan fix de resurse.
Investiție inițială zero + plata în funcție de utilizare
Disponibilitate ridicată, funcționare continuă cu performanță maximă
Scalare ușoară, ieftină și rapidă a resurselor în funcție de dinamica utilizării și de previziunile pe termen scurt
Accesibilitate ridicată de oriunde, în orice moment, pe orice dispozitiv cu conexiune la internet
Activare rapidă în câteva minute
Asistență tehnică non-stop 24/7
Disponibilitatea datelor ≥99,98%
Protecție strictă a datelor

Colaborăm cu cei mai importanți furnizori de servicii Cloud din lume:

artworkAzureAndAWS_offWhite@2x

Managed Services

Lasă totul în seama noastră! Vom proiecta, implementa, migra și asigura mentenanță pentru mediile tale în conformitate cu nevoile și cu acordurile SLA.

Consultanță & Evaluare

Evaluăm starea actuală, analizăm și înțelegem nevoile tale și proiectăm o combinație personalizată de platforme și servicii.

Servicii de implementare

Oferim servicii de implementare de la A la Z pentru implementări Cloud de orice dimensiune, de la migrari simple, la soluții complexe cu mai mulți stakeholderi.

Mentenanță și suport

Serviciile de suport sunt esențiale într-un mediu dinamic cu un număr semnificativ de modificări ale caracteristicilor și actualizări ale fluxului de lucru.