Conducerea BENTO

Conducerea BENTO

În prezent, BENTO are patru acționari majoritari, care constituie echipa de planificare strategică a companiei.

Radu_Scarlat_Actionar_triangles

Radu Scarlat

Director General, Președinte Consiliu de Administrație

Radu Scarlat se alătură Companiei la 2 ani de la înființarea acesteia, devenind partenerul lui Vlad Bodea.

Radu este cel care a canalizat experiența acumulată de echipa BENTO cu implementarea soluțiilor destinate activității de teren către dezvoltarea unui produs software propriu. În acest lung și complex drum, care a presupus 3 implementări majore în paralel cu structurarea produsului standard, Radu a dobândit o vastă experiență atât în analiza operațională de business, cât și în product management.

Prin preluarea managementului financiar în cadrul Companiei, Radu a reușit să structureze mecanismele prin care Compania își asigură stabilitatea financiară, având o contribuție substanțială la capacitatea de creștere a acesteia. Această preocupare i-au adus competențe valoroase în zone precum managementul de risc și planificarea financiară.

În ultimii ani, Radu și-a concentrat din ce în ce mai mult atenția asupra dezvoltării BENTO. În prezent, pe lângă implicarea în diverse zone operaționale ale companiei, Radu supervizează și departamentele: Financiar, Administrativ și Achiziții. 

Vlad_Bodea_Actionar_triangles

Vlad Bodea

Co-Fondator, Membru Consiliu de Administrație 

Vlad Bodea este unul dintre antreprenorii din noua generație, pasionat de inginerie și tehnologie. În anul 2 de facultate, Vlad Bodea devine co-fondator al BENTO, sub numele formal pe care Compania îl poartă și astăzi, 2B Intelligent Soft. Evoluția profesională a lui Vlad este strâns legată de BENTO, acesta trecând prin majoritatea rolurilor care au apărut odată cu dezvoltarea companiei. Odată cu creșterea BENTO, Vlad s-a îndepartat de latura tehnică, orientându-se spre zona de operațiuni și management. Sub coordonarea sa directă, BENTO a avut rolul de leader în implementarea unei soluții de tip WFM (Workforce Management) pentru unul dintre clienții strategici ai companiei. Cu ocazia coordonării acestui proiect, care a presupus managementul unui grup complex de părți interesate, atât IT cât și non-IT, Vlad a dobândit experiență valoroasă atât în managementul de proiect, cât și în analiza operațională de business.

În ultimii ani ai evoluției BENTO, Vlad și-a concentrat din ce în ce mai mult atenția asupra planificării strategice cât și asupra managementului proceselor interne. În prezent, pe lângă implicarea în diverse zone operaționale ale companiei, Vlad supervizează și departamentele: Vânzări și Comercial, Marketing și Resurse Umane.

Andrei_Cupaciu_Actionar_triangles

Andrei Cupaciu

Partener, Director Divizie IT, Infrastructură & Cloud

Andrei Cupaciu deține o experiență profesională de peste 21 ani. Pasiunea sa pentru IT l-a ajutat să dobândească abilități în diverse sisteme de operare, securitate informatică, automatizare infrastructură IT și implementarea de sisteme IT de tip „Business Critical”.

Andrei Cupaciu s-a alăturat echipei BENTO în 2013 aducând propria sa viziune în dezvoltarea pe termen lung a zonei de servicii IT, Infrastructură & Cloud din cadrul Companiei.
Acesta s-a concentrat pe livrarea de soluții la cheie bazate pe Public & Private Cloud, Automatizări IT, Securitate și Infrastructură IT Convergentă, dar și pe extinderea echipei existente și a competențelor acesteia. Aceste demersuri au contribuit la creșterea stabilă și organică a business-ului BENTO în zona serviciilor IT. Din dorința de a livra clienților soluții bazate pe cele mai moderne, fiabile și flexibile tehnologii IT, Andrei a reușit în scurt timp de la venirea sa în Companie să coordoneze dezvoltarea de parteneriate solide de business cu cele mai mari companii de tehnologie: Microsoft, AWS, HPE, VMWare și CISCO.

În prezent, conduce Divizia IT, Infrastructură & Cloud și îndeplinește numeroase alte roluri în Companie, cu precădere în zona de Vânzări și Business Development. 

Dan_Giusca_Actionar_triangles

Dan Giușcă

Partener, Lead Software Architect

Absolvent al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, secția Calculatoare, Daniel Giușcă a creat încă de la începutul carierei sale arhitecturi software dedicate și produse de business care au fost implementate în cadrul a numeroase companii naționale și multinaționale. Pasiunea sa pentru software și dorința de a evolua constant au fost 2 factori majori care l-au ajutatsă se perfecționeze în tehnologii precum: Cloud Development, Artificial Intelligence, Connected Field Service și Security.

Dan s-a alăturat echipei BENTO în 2013, odată cu organizarea formală companiei în cele două divizii.

Contribuind la formarea și dezvoltarea diviziei Dezvoltare Software, el a coordonat atât construcția, cât și implementarea majorității proiectelor software ale Companiei.

Pe parcursul celor peste 10 ani petrecuți în cadrul Companiei, Dan Giușcă a avut un rol cheie în dezvoltarea produselor Bento Field Service Management, Grânar, Food Manufacturing, dar și a numeroase aplicații software personalizate, reușind astfel să transpună nevoile clienților în produse software unice, cu rolul de a le facilita activitatea și de a le crește eficiența operațională.