Consiliul de Administrație

Consiliul de Administrație

BENTO este administrată de către un Consiliu de Administrație, format din trei membri:

2

Radu Scarlat, Director General, Președinte al Consiliului de Administrație 

Radu Scarlat se alătură Companiei la 2 ani de la înființarea acesteia, devenind partenerul lui Vlad Bodea. Ca și pe colegul său, evoluția BENTO îl ajută pe Radu să își dezvolte competențe într-o gamă variată de roluri care apar odată cu creșterea complexității proiectelor și al portofoliului de servicii livrate.

Radu este cel care a canalizat experiența acumulată de echipa BENTO cu implementarea soluțiilor destinate activității de teren către dezvoltarea unui produs software propriu. În acest lung și complex drum, care a presupus 3 implementări majore în paralel cu structurarea produsului standard, Radu a dobândit o vastă experiență atât în analiza operațională de business, cât și în product management.

Prin preluarea managementului financiar în cadrul Companiei, Radu a reușit să structureze mecanismele prin care Compania își asigură stabilitatea financiară, având o contribuție substanțială la capacitatea de creștere a acesteia. Această preocupare i-au adus competențe valoroase în zone precum managementul de risc și planificarea financiară.

În ultimii ani, Radu și-a concentrat din ce în ce mai mult atenția asupra dezvoltării BENTO. În prezent, pe lângă implicarea în diverse zone operaționale ale companiei, Radu supervizează și departamentele: Financiar, Administrativ și Achiziții.

În data de 19 Octombrie 2021, Radu Scarlat a fost ales ca membru executiv al Consiliului de Administrație cu un mandat valabil pentru o perioada de 2 ani.  În data de 9 Octombrie 2023, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor acesta a fost reales pentru un mandat de 4  ani ce a intrat in vigoare în data de 20 Octombrie 2023. În data de 20 octombrie 2023, în urma unei deciziei CA Radu Scarlat a fost ales ca Președinte al Consiliului de Administrație și Director General Bento.

 Educație: 

 • 2009 – Diploma de Licență în Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București

 Experiență Profesională: 

 • 2023 – Director General, Președinte Consiliu de Administrație BENTO (2B Intelligent Soft S.A.)
 • 2010 – 2023: Administrator, Președinte Consiliu de Administrație BENTO (2B Intelligent Soft S.A.);
 • 2006 – 2010: Software Engineer and Operations Manager, Bento (2B Intelligent Soft S.A.);
 • 2005 – 2006: Software Engineer, AquaSoft;
 • 2005: Packaging Engineer, AquaSoft.
3

Vlad-Ermil Bodea, Co-Fondator, Acționar Partener, Membru al Consiliului de Administrație cu putere de reprezentare din 19 octombrie 2021

Vlad Bodea este unul dintre antreprenorii din noua generație, pasionat de inginerie și tehnologie. A scris prima linie de cod în clasa a IV-a, în limbajul BASIC, iar în următorii ani a continuat să își dezvolte și aprofundeze pasiunea pentru programare, cât și pentru operarea și depanarea sistemelor de calcul. Ulterior și-a canalizat pasiunea către zona de infrastructură și comunicație, internet și securitate.

În anul 2 de facultate, Vlad Bodea devine co-fondator al BENTO, sub numele formal pe care Compania îl poartă și astăzi, 2B Intelligent Soft. Evoluția profesională a lui Vlad este strâns legată de BENTO, acesta trecând prin majoritatea rolurilor care au apărut odată cu dezvoltarea companiei. În poziția de inginer software, proiectul de referință al lui este dezvoltarea și implementarea unei platforme de comunicații „SCADA” în cadrul unui proiect de anvergură ce automatizează distribuția de energie electrică.

Odată cu creșterea BENTO, Vlad s-a îndepartat de latura tehnică, orientându-se spre zona de operațiuni și management. Sub coordonarea sa directă, BENTO a avut rolul de leader în implementarea unei soluții de tip WFM (Workforce Management) pentru unul dintre clienții strategici ai companiei. Cu ocazia coordonării acestui proiect, care a presupus managementul unui grup complex de părți interesate, atât IT cât și non-IT, Vlad a dobândit experiență valoroasă atât în managementul de proiect, cât și în analiza operațională de business. Acest proiect a pus bazele orientării BENTO către proiectele care implică automatizarea operațiunilor derulate cu echipe în teren.

În ultimii ani ai evoluției BENTO, Vlad și-a concentrat din ce în ce mai mult atenția asupra planificării strategice cât și asupra managementului proceselor interne. În prezent, pe lângă implicarea în diverse zone operaționale ale companiei, Vlad supervizează și departamentele: Vânzări și Comercial, Marketing și Resurse Umane.

În data de 19 Octombrie 2021, Vlad Bodea a fost ales ca membru executiv cu putere de reprezentare al Consiliului de Administrație cu un mandat valabil pentru o perioada de 2 ani.  În data de 9 Octombrie 2023, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor acesta a fost reales pentru un mandat de 4  ani, ca membru al Consilului de Administrație, mandat ce a intrat in vigoare în data de 20 Octombrie 2023.

Educație:

 2009 – Diploma de Licență în Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București

 Experiență Profesională: 

 • 2004 – prezent: Cofondator, Membru Consiliu de Administrație
 • 2004 – 2023: Administrator, Membru Consiliu de Administrație cu putere de reprezentare, BENTO (2B Intelligent Soft S.A.);
 • 2013 – 2018: Business Development Director, Adrem;
 • 2002 – 2004: IT Manager, Adrem.

 

Untitled design (5)

Claudiu Negrișan, Membru ne-executiv al Consiliului de Administrație din 19 octombrie 2021

Claudiu Negrișan este un executiv cu experiență bogată în strategie, consultanță de management, finanțe și investiții. Absolvent de MBA al Copenhagen Business School, el ocupă poziția de CFO al unui grup de firme de renume din România, cu venituri anuale de 200 milioane RON și peste 1000 angajați.

Claudiu a început să investească la BVB încă din 1996, fiind un investitor activ atât pe piața de capital, dar și în zona investițiilor private în companii nelistate, inclusiv start-up-uri și companii de tehnologie.

În data de 19 Octombrie 2021,Claudiu Negrișan a fost ales ca membru independent, ne-executiv al Consiliului de Administrație cu un mandat valabil pentru o perioada de 2 ani.  În data de 9 Octombrie 2023, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor acesta a fost reales pentru un mandat de 4  ani ca membru independent, ne-executiv al Consiliului de Administrație, mandat ce a intrat in vigoare în data de 20 Octombrie 2023.

 Educație: 

 • 2004 – MBA, Copenhagen Business School;
 • 1996 – Diploma de Licență în Aeronave și Motoare de Aviație, Academia Tehnică Militară.

 Experiența Profesională: 

 • 2020 – prezent: Group CFO Adrem Group (deținut de ABBC Bro Group BV);
 • 2016 – prezent: Group CFO, ABBC Bro Group BV Olanda;
 • 2013 – 2016: Partner, Platinum Capital;
 • 2009 – 2012: Head of Advisory Services, SOAR Management;
 • 2007 – 2009: Consultant independent;
 • 2005 – 2007: Country Director România, SIMMO AG Austria;
 • 1998 – 2004: Antreprenor;
 • 1996 – 1998: Șef departament bază aeriană militară.