NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: utilizare a datelor in transmiterea de mesaje directe prin campanii de comunicare si informare asupra produselor si serviciilor furnizate de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in transmiterea de mesaje directe prin campanii de comunicare si informare asupra produselor si serviciilor furnizate de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. Refuzul dvs. determina o comunicare punctuala, solicitata, si nu veti fi inclus in baza de date catre care se transmit mesaje de comunicare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: departamentului de Marketing, Vanzari consultative si dupa caz departamentului de Resurse Umane.

Daca NU doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L va invitam sa ne trimiteti un email pe adresa marketing@bento.ro cu subiectul DEZABONARE. Daca nu va exprimati in scris dezacordul cu privire la transmiterea acestor mesaje, consideram acceptul dumneavoastra tacit in vederea utilizarii datelor cu caracter personal in scopuri comerciale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata companiei S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. Bld. Primaverii nr 51, etaj 4+M, sector 1, Bucuresti, in atentia departamentului Marketing, sau pe adresa marketing@bento.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

___________________________________________________________

TERMENI SI CONDITII LEGALE

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

 

Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.bento.ro detinut si operat de compania S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Bld. Primaverii nr. 51, etaj 4+M, sector 1, Romania, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1358/2006, cod unic de inregistrare fiscala RO16558004. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica unilateral, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime continutul prezentelor conditii legale de utilizare a site-ului.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. In situatia in care accesati site-ul si il folositi, se considera implicit ca ati acceptat termenii si conditiile legale de utilizare al acestuia.

Generalitati

Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare despre produsele, serviciile si solutiile oferite de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. clientilor.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informativ. Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, alte date) este proprietatea exclusiva a S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. A si este protejat de legislatia nationala in materia proprietatii intelectuale, a drepturilor de autor, a marcilor si indicatiilor geografice, precum si de conventiile internationale aplicabile.

Continutul site-ului www.bento.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L.

 

Conditii, Garantii si Limitari

2B INTELLIGENT SOFT isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adnota sau sterge in orice moment si in mod discretionar total sau partial datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite, fara a fi necesara obtinerea acordului vreunui tert.
2B INTELLIGENT SOFT nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
2B INTELLIGENT SOFT isi rezerva dreptul ca in orice moment sa modifice in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
2B INTELLIGENT SOFT nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Utilizatorii inteleg si accepta ca accesul la site si la serviciile si produsele prezentate va fi conditionat in mod obiectiv de conexiunea la internet si dotarile hardware si software folosite de fiecare Utilizator. 2B INTELLIGENT SOFT isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
2B INTELLIGENT SOFT nu face nicio referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site si nu isi asuma raspunderea pentru eventuala imposibilitate de accesare a site-ului din cauza unor probleme de compatibilitate cu calculatorul propriu al fiecarui Utilizator. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

 

Protectia datelor cu caracter personal

Toate datele cu caracter personal ale Utilizatorilor vor fi colectate si prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Informatiile furnizate de utilizatori catre S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. prin intermediul site-ului sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse – efectuarea comenzilor on-line sau depunere de Curriculum Vitae pentru cei interesati de o cariera in cadrul S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L.. In conformitate cu legile in vigoare, S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate, fara acordul dumneavoastra.

Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line sau transmiterea CV-urilor catre departamentul Resurse Umane din cadrul S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L., sunteti de acord cu faptul ca S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. are dreptul de a insera numele, prenumele, adresa de e-mail si telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra, intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. in scopuri de vanzari si marketing;
  • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

 

Limitarea raspunderii

Site-ul poate contine date inexacte sau erori. Informatiile de pe site sunt pregatite si furnizate „ca atare” fara niciun fel de garantie, cu privire de exemplu, dar fara a se limita la calitate satisfacatoare sau utilitatea informatiilor pentru un anumit scop. S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de daune speciale, indirecte sau consecventiale sau pentru prejudicii sau alte daune care ar putea rezulta din sau sunt legate de utilizarea informatiilor de pe acest site sau de accesarea, navigarea pe si utilizarea acestui site.

S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. va depune eforturi rezonabile pentru a posta informatii corecte si actualizate, dar nu garanteaza acuratetea sau caracterul complet al acestora. S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. va fi exonerata de orice raspundere cu privire la orice fel de daune care rezulta din accesarea sau imposibilitatea de accesare a site-ului sau din preluarea si utilizarea datelor de pe acest site. Descrierile aferente produselor si serviciilor sunt furnizate ca referinte generale cu privire la natura si tipul produselor si serviciilor oferite de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L.. Utilizatorii care sunt interesati de aceste produse sau servicii se vor adresa direct S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. pentru a obtine informatii complete si actuale.

Monitorizare

S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat.

 

Politica de confidentialitate

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

  1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. in calitate de autor, propietar si administrator al site-ului web www.bento.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarei persoane care acceseaza site-ul web in vederea efectuarii de comenzi online.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate.
Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.bento.ro, asa cum prevad dispozitiile legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • Dreptul la informare (art.12)
  • Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • Dreptul de opozitie (art.15);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site.
Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

  1. Scopul colectarii datelor:
  • oferirea serviciilor solicitate de dumneavoastra;
  • pentru a va confirma serviciile pe care le-ati comandat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la acestea;
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane, in situatia in care sunteti interesati sa faceti parte din echipa S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. si ati trimis un CV, catre departamentul Resurse Umane, prin intermediul site-ului.

S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

  1. Securitatea datelor colectate si procesate

S.C. 2B INTELLIGENT SOFT S.R.L. utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, incluzand audit-ul periodic pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.
Echipamentul de tip server pe care este gazduit site-ul web prin intermediul caruia colectam date cu caracter personal este protejat atat la accesul fizic cat si la accesul de la distanta (limitat), fiind instalat intr-un centru de date si supus periodic unui audit de securitate.
Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

  1. Definitii

Date cu caracter personal: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Prelucrarea datelor cu caracter personal: orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.
Stocarea: Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese.
Operator: Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; daca scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal sunt determinate printr-un act normativ sau in baza unui act normativ, operator este persoana fizica sau juridica, de drept public ori de drept privat, care este desemnata ca operator prin acel act normativ sau in baza acelui act normativ;