Oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii mobile pe orice tip de dispozitiv. Acoperim orice cerinta, de la conceptualizare si analiza de business si pana la proiectarea interfetelor si dezvoltarea experientei de interactiune cu utilizatorii, de la dezvoltarea efectiva a codului si pana la testare, mentenanta si suport tehnic.

Model flexibil de lucru

Poti solicita resurse specializate, care sa lucreze alaturi de tine si in coordonarea ta, ori putem analiza impreuna oportunitatea unui proiect de dezvoltare customizata, prin care noi ne vom ocupa de toate fazele proiectului, conform planului agreat initial.

Servicii dezvoltare aplicatii mobile

Bento Mobile
UI & UX design

Dezvoltam prototipuri, mockup-uri si interfete de aplicatii mobile. Suntem specializati intr-o paleta larga de abordari, de la cele mai simple si curate interfete pana la utilizarea de controale si meniuri extrem de sofisticate. Indiferent de abordarea aleasa, ne asiguram ca produsul livrat satisface cele mai exigente asteptari si ca utilizeaza cele mai moderne practici in crearea unor experiente unice de interactiune cu utilizatorii finali.

Bento Mobile App Development and Testing

Suntem permanent la curent cu cele mai moderne metodologii in dezvoltarea aplicatiilor mobile. Plecand de la conceptualizare, analiza de business si prototipare si pana la dezvoltare, testare, mentenanta si suport tehnic, asiguram transparenta totala in fiecare faza de dezvoltare a proiectulului. Putem adauga functionalitati in aplicatii curente sau va putem asista in integrarea aplicatiilor curente cu solutii terte.

Bento Mobile App Maintenance

Toate aplicatiile mobile dezvoltate de noi beneficiaza de mentenanta si suport tehnic dupa lansarea in productie. Ne asiguram astfel ca fiecare proiect este permanent actualizat cu ultimele tehnologii si ca functioneaza la paramentrii optimi. Oferim in plus asistenta tehnica, back-up si suport tehnic in optimizarea performantei pe noile versiuni Android sau Windows lansate de producatori.

De ce Bento?

Maturitate

Inca de la aparitia telefoanelor inteligente si a dispozitivelor conectate la Internet, am inteles avantajul disponibilitatii informatiei in orice moment, din orice loc. Dezvoltam aplicatii mobile de aproape 10 ani.

Know-how business

Numarul mare de aplicatii mobile dezvoltate in domenii extrem de diverse, ne ofera o intelegere profunda a modului in care accesarea rapida a informatiilor, din orice loc, este critica pentru sustinerea afacerilor.

Expertiza si senioritate

Utilizam cele mai moderne tehnologii si metodologii folosite in dezvoltarea de aplicatii mobile. Media de senioritate in cadrul companiei este de peste 5 ani.

Time to market

Intelegem urgenta si graba clientilor. Pentru ca stim care este impactul in business al acestor aplicatii. Asiguram cea mai buna calitate intr-un timp extrem de scazut, conform planului de proiect agreat.