Aplicații Mobile

Aplicații Mobile

Suntem flexibili!

Oferim experiențe vaste pe ecrane mici, lucrând cu mai multe ecosisteme pentru a crea un impact maxim pe piață.

Acoperim întregul ciclu de dezvoltare a aplicațiilor – de la conceptualizare și analiză de business, la design UI, UX, dezvoltare software, testare, implementare, mentenanță și suport tehnic.

Poți solicita resurse specializate care să lucreze alături de tine și sub coordonarea dumneavoastră, sau putem livra un proiect personalizat la cheie.

Putem conveni asupra unui preț fix sau putem livra pe baza unui contract de tip timp & materiale.

Putem folosi Agile sau Waterfall.

Livrăm aplicații mobile pe Android, iOS și Windows.

OS Short

Design UI & UX

Oferim o gamă completă de servicii de design a experienței utilizatorului (UX) și a interfeței cu utilizatorul (UI) prin intermediul profesioniștilor noștri.
Putem construi produse atrăgătoare cu ușurință și rapiditate, urmând standarde de design, fluxuri de lucru și linii directoare stabilite, astfel încât să vă puteți bucura de un produs perfect adaptat, livrat de specialiștii noștri în design.
Dezvoltăm prototipuri și mockup-uri interactive pentru aplicațiile mobile, având posibilitatea de a alege fluxul potrivit.
Suntem specializați într-o gamă largă de filozofii de design - de la cea mai simplă și mai curată interfeță, până la comenzi și meniuri foarte de sofisticate - oferind clienților tăi o experiență excelentă de la început.

Dezvoltarea, testarea și livrarea aplicațiilor mobile

Construim conform scriptului și livrăm funcționalitate.
Alegem metodologiile care se potrivesc cel mai bine fiecărui proiect.
Ne străduim să înțelegem business-ul tău și nevoile sale, pentru a proiecta o aplicație conform așteptărilor tale.
Oferim transparență în fiecare etapă a proiectului.

Mentenanța pentru aplicațiile mobile

Oferim mentenanță și suport tehnic pentru toate aplicațiile noastre mobile după lansarea în producție. Fiecare aplicație este actualizată permanent cu cele mai noi tehnologii, pentru a asigura parametrii optimi de funcționare. Oferim asistență tehnică, actualizări, mentenanță a codului, migrarea datelor, managementul securității, backup și suport în optimizarea performanței pe noi versiuni de Android, iOS și Windows.