Aplicatii web personalizate

Oferim servicii complete de dezvoltare de aplicatii web folosind o varietate de limbaje de programare printre care .NET, HTML5, CSS3 sau JavaScript. Putem dezvolta rapid si avantajos orice tip de proiect, de la portaluri de business si website-uri responsive pana la solutii de content management. Acoperim orice cerinta, de la conceptualizare si analiza de business si pana la proiectarea interfetelor si dezvoltarea experientei de interactiune cu utilizatorii, de la dezvoltarea efectiva a codului si pana la testare a performantei, timpului de raspuns, a reactiei la suprasolicitare, a modului de interactiune cu clientii sau a nivelului de securitate.

Model flexibil de lucru

Poti solicita resurse specializate, care sa lucreze alaturi de tine si in coordonarea ta, ori putem analiza impreuna oportunitatea unui proiect de dezvoltare customizata, prin care noi ne vom ocupa de toate fazele proiectului, conform planului agreat initial.

Multiple limbaje de programare

Dezvoltam aplicatii web flexibile, interactive, dinamice, cu design placut intr-o varietate de limbaje de programare si framework-uri:
Solutii: Responsive Websites, Business Portals, Content Management Systems.
Servicii: Scenarii de accesare si navigare, dezvoltare wireframes si mockups, user stories, testari de usabilitate, dezvoltare, testare, suport tehnic si mentenanta.
Limbaje de programare: ASP.NET, HTML5, CSS3, JavaScript
Framework-uri: Bootstrap, AngularJS, React.js

Servicii dezvoltare aplicatii web

Bento Web
UI & UX design

Dezvoltam prototipuri, mockup-uri si interfete de aplicatii web. Suntem specializati intr-o paleta larga de abordari, de la cele mai simple si curate interfete pana la utilizarea de controale si meniuri extrem de sofisticate. Indiferent de abordarea aleasa, ne asiguram ca produsul livrat satisface cele mai exigente asteptari si ca utilizeaza cele mai moderne practici in crearea unor experiente unice de interactiune cu utilizatorii finali.

Bento Web App Development and Testing

Suntem permanent la curent cu cele mai moderne metodologii in dezvoltarea aplicatiilor web. Plecand de la conceptualizare, analiza de business si prototipare si pana la dezvoltare, testare, mentenanta si suport tehnic, asiguram transparenta totala in fiecare faza de dezvoltare a proiectulului. Putem adauga functionalitati in aplicatii curente sau va putem asista in integrarea aplicatiilor curente cu solutii terte.

Bento Web App Maintenance

Toate aplicatiile web dezvoltate de noi beneficiaza de mentenanta si suport tehnic dupa lansarea in productie. Ne asiguram astfel ca fiecare proiect este permanent actualizat cu ultimele tehnologii si ca functioneaza la paramentrii optimi. Oferim asistenta tehnica, back-up si suport tehnic in optimizarea performantei pe noile versiuni WorldPress lansate.

De ce Bento

Maturitate

De peste 10 ani, inca de la adoptarea primelor aplicatii web intr-o varietate de domenii, in toate industriile, am inteles avantajul disponibilitatii informatiei in orice moment, din orice loc.

Know-how business

Numarul mare de aplicatii web dezvoltate in domenii extrem de diverse, ne ofera o intelegere profunda a modului in care accesarea informatiilor are inpact in dezvoltarea afacerilor.

Expertiza si senioritate

Utilizam cele mai moderne tehnologii si metodologii folosite in dezvoltarea de aplicatii mobile. Media de senioritate in cadrul companiei este de peste 5 ani.

Time to market

Intelegem urgenta si graba clientilor. Pentru ca stim care este impactul in business al acestor aplicatii. Asiguram cea mai buna calitate intr-un timp extrem de scazut.