Aplicații Web

Aplicații Web

Dezvoltăm aplicații web și site-uri web de primă clasă pentru companii.

Ne străduim să transformăm nevoile clienților într-o experiență web ideală, care se traduce prin profit, utilizatori fericiți și clienți mulțumiți.

Aplicații Web personalizate

De la portaluri minimaliste, la site-uri web complexe, la tablouri de bord cu multe informații sau front-end-uri de dispecerizare – am făcut de toate.

Echipa noastră poate să dezvolte orice tip de proiect web, fie că este axat pe prezentare, fie că este o soluție de nivel industrial, deservită de front-end-uri web-only. Acoperim toate etapele ciclului de viață al unui proiect - de la conceptualizare și analiză de business, design UI/UX, dezvoltare software, testare, livrare, până la testarea performanței, testarea latenței, teste de securitate și multe altele.

Vorbim pe limba ta

Folosim o varietate de limbaje de programare, diverse framework-uri și diferite metodologii de livrare.
Folosim ASP.NET, HTML5, CSS5, JS, Bootstrap, AngularJS, React.JS, Node.JS și multe altele. Lucrăm în Agile și în Waterfall. Back-end-urile noastre rulează microservicii în containere optimizate, dezvoltate în .NET Core.

Model de lucru flexibil

Ne place să rezolvăm probleme. Echipele noastre dinamice includ analiști de business, manageri de proiect, manageri de livrare, dezvoltatori de software, specialiști QA, lideri de echipă cu roluri dedicate, planificatori strategici, designeri și ingineri. Putem să derulăm mai multe proiecte simultan, gestionând cererile clienților în timp util și livrând pe baza unei game largi de metodologii de lucru.