Romania este prima tara din Europa si a sasea tara din lume dupa numarul de specialisti IT pe cap de locuitor, in fata unor tari ca Statele Unite, UK, Germania sau Canada. Prezenta unor jucatori globali cum ar fi Microsoft, IBM, HP, Oracle, Wipro, S&T, Accenture, Intel, Luxoft, Ubisoft sau Amazon confirma potentialul Romaniei in zona outsourcing-ului IT. Romania are multe asemanari culturale cu Europa sau Statele Unite. Rata de vorbire a limbii engleze este de peste 80% in sectorul IT, alaturi de multe alte limbi de circulatie internationala. De altfel, Romania este a doua tara din Europa dupa numarul de limbi vorbite. Descoperiti doar cateva din motive care fac din Romania una dintre cele mai atractive destinatii de outsourcing din lume.

De ce Romania

Un sector in continua dezvoltare

Numarul companiilor specializate in dezvoltare software s-a triplat in ultimul deceniu. Astazi sunt peste 17000 companii inregistrate in industria de software din Romania.

Forta de lucru diversificata, inalt calificata

Romania detine mai multe medalii la olimpiadele de matematica si informatica decat orice alta tara Europeana, fiind pe locul 3 in lume, dupa Rusia si China

Pregatire academica de top. Peste 100 universitati

Peste 5000 de absolventi in calculatoare ies anual de pe bancile a 5 universitati politehnice, 59 de universitati sectoriale si 174 de colegii. Industria IT absoarbe 8000 de absolventi in fiecare an.

Sector strategic pentru guvernul Romaniei

Industria IT şi-a dublat veniturile în 6 ani, ajungând la 5 miliarde de euro în 2017. Industria IT contribuie cu 6% la PIB-ul României, fiind în top 3 sectoare cu cea mai ridicată dinamică de creştere în această perioadă.

Fus orar excelent si infrastructura optima

Romania este la 2 ore distanta de orice capitala Europeana, fiiind destinatia preferata de nearshoring pentru pietele occidentale. Toate centrele importante IT au aeroporturi si sunt conectate prin autostrazi.

Romania a atras majoritatea jucatorilor globali IT

Romania are in prezent circa 50 de centre offshore detinute de principalii jucatori globali. Peste jumatate din aceste centre ofera servicii BPO, 30% sunt centre de servicii IT si aproximativ 20% sunt centre R&D.

De ce Bento?

Livrare rapida

Folosim metodologia Agile si urmarim impreuna fiecare faza a proiectului. Garantam incadrarea in parametrii de timp, cost si calitate agreati.

Expertiza ridicata

Dezvoltam aplicatii software la cheie de peste 10 ani. Dezvoltatorii nostri sunt certificati si pregatiti pentru cele mai complexe proiecte.

Transparenta

Oferim vizibilitate completa asupra proiectului, din prima zi. Iti oferim toate informatiile despre stadiul dezvoltarii proiectului. In timp real.

Atentie la detalii

Intelegem problemele pentru ca intrebam. Apoi ne folosim creativitatea si energia pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

Folosim cele mai moderne platforme si tehnologii

Avem o expertiza solida intr-o varietate de tehnologii de ultima ora folosite in solutiile web si mobile, precum si in proiectarea si monitorizarea unor arhitecturi si infrastructuri moderne. Mixate cu intelegerea si senioritatea consultantilor nostri de business, iti asiguram dezvoltarea unor produse puternice, sigure si fiabile.

                                                                                

Industrii

Energie

Petrol & Gaze

Advertising

Agricultura

Industrie grea

Telecomunicatii

Sanatate

FMCG

Utilitati

Financiar

Cativa dintre clientii care au apelat la serviciul Bento Outsourcing