Cresteti productivitatea angajatilor prin suita Microsoft Office 365

Comunicate de presă

Cresteti productivitatea angajatilor prin suita Microsoft Office 365

Bucuresti, 03.05.2018 – Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera servicii complete de consultanta si implementare Microsoft Office 365.

Microsoft Office 365 este o solutie cloud de productivitate, colaborare si suport IT, care se adreseaza companiilor mici si mijlocii, si care ofera acces de pe orice dispozitiv conectat la Internet, la suita Office Online (Word, Excel, PowerPoint, Outlook si OneNote, atat pentru PC, cat si pentru Mac, Publisher si Access doar pentru PC), dar si la aplicatii de partajare de fisiere, conferinte online, mesagerie instant prin intermediul unui abonament lunar, bazat pe cloud. Serviciul este oferit direct din platforma Cloud Microsoft si are rolul de a contribui la cresterea productivitatii angajatilor si la concentrarea acestora pe activitatile ce aduc un plus de valoare companiei.

Suita Office 365 include, pe langa Office Online, versiuni in cloud ale aplicatiilor Exchange Server, Skype for Business, SharePoint, si ale serviciilor OneDrive și Microsoft Teams, alaturi de asistenta tehnica telefonica de 24/7, cu timp de raspuns de maxim 1 ora si un nivel de calitate a serviciilor (SLA) garantat financiar de 99.9%.

Bento vine in sprijinul viitorilor utilizatori de Office 365 oferind prin intermediul Bento Cloud Services o gama larga de servicii de consultanta, care includ atat procese de analiza a nevoilor clientilor in vederea indentificarii versiunii Office 365 ideale, cat si solutii de minimizare a impactului asupra activitatii curente, de migrare propriu-zisa si de implementare necesara trecerii de la o infrastructura traditionala spre o solutie cloud. Astfel, utilizatorii acestei solutii au la indemana pe langa functionalitatile clasice oferite de Office 365 si servicii complementare ce au rolul de a-i ajuta in adoptia mai usoara in cadrul companiei, cat si in procesul de integrare cu aplicatiile deja existente si utilizate.

“Ne-am dorit ca prin suita Office sa oferim clientilor nostri o solutie de colaborare completa care sa ii ajute in activitatile curente dar si in eficientizarea costurilor prin transformarea cheltuielilor de capital in cheltuieli operationale. Solutia se adreseaza atat companiilor mici si mijlocii, cat si celor de nivel enterprise, indeplinind cele mai riguroase cerinte legate de confidentialitatea, securitatea, si administrarea datelor. Pentru aceia care doresc sa externalizeze activitatile IT conexe, venim in intampinarea lor cu servicii complementare de consultanta, migrare si implementare prin intermediul echipei noastre de specialisti cloud si solutii IT integrate, pregatita sa raspunda oricand solicitarilor venite din partea lor.”, a declarat Radu Scarlat, General Manager Bento.

Suita Office 365 a fost implementata in cadrul a numeroase proiecte ca o componenta de valoare a serviciilor Bento Cloud Services. Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs va invitam sa vizitati www.bento.ro/Office365.

Bento Romania este partener Microsoft Silver Partner si detine competentele Cloud Productivity si Cloud Platform, avand expertiza necesara pentru implementarea de solutii in cloud si competente in cele mai moderne tehnologii cloud existente in piata.