Digitalizarea industriei fotovoltaice

Digitalizarea industriei fotovoltaice

10 procese pe care le puteți automatiza din activitatea de pe teren aferentă proiectării, instalării și mentenanței sistemelor fotovoltaice

Ca profesionist în industria fotovoltaică, sunteți cu siguranță conștient de rolul crucial pe care îl joacă un management eficient al serviciilor de teren pentru succesul proiectelor companiei. Însă, știați că pentru a vă eficientiza activitatea de pe teren, puteți automatiza o serie de procese care acum consumă probabil mult din timpul echipelor dvs din teren?

5249005

Câteva exemple de procese ce pot fi digitalizate:

  1. Primirea comenzilor pentru instalarea sistemelor fotovoltaice
  2. Planificarea vizitelor pentru instalarea sistemelor fotovoltaice
  3. Vizualizarea centralizată a intervențiilor zilnice
  4. Optimizarea rutelor pentru reducerea timpilor de deplasare și a costurilor cu combustibilul
  5. Implementarea unor scenarii de execuție pentru fiecare tip de comandă, eliminând astfel erorile umane
  6. Completarea și tipărirea documentelor la fața locului – contracte, facturi
  7. Rapoarte de activitate/ pontaj
  8. Gestiunea stocurilor
  9. Comunicarea în timp real de pe teren
  10. Coordonarea echipelor de intervenție

Toate procesele de mai sus și multe altele pot fi automatizare și eficientizate cu ajutorul unui soft de Field Service Management. Astfel, productivitatea echipelor dar și satisfacția clienților vor crește.

Bento Field Service Management este o soluție de automatizare a activităților de pe teren precum proiectarea, instalarea, monitorizarea, mentenanța sistemelor fotovoltaice și a stațiilor de încărcare, alături de planificarea intervențiilor și gestiunea stocurilor.  Soluția abordează provocările cu care se confruntă profesioniștii din domeniul fotovoltaic, oferindu-le posibilitatea să își eficientizeze și să crească business-ul.

Dacă doriți să aflați cum soluția noastră Bento FSM vă poate îmbunătăți operațiunile și crește performanța echipei, vă invităm să programați un demo gratuit prin care colegii noștri vă vor prezenta platforma, funcționalitățile și beneficiile acesteia.

Fiți cu un pas înaintea competiției și folosiți-vă de avantajele tehnologiei pentru a face parte din viitorul serviciilor din industria fotovoltaică.

Mai multe detalii despre soluția noastră BENTO Field Service Management puteți găsi AICI.

Dacă doriți ca un specialist Bento să ia legătura cu dvs pentru a vă oferi mai multe detalii, puteți să vă lăsați datele de contact aici și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.