Seteaza dispozitivele mobile pe Autopilot!

Automatizeaza configurarea dispozitivelor mobile din cadrul companiei si scapa de grija administrarii permanente a acestora!

Bento Mobile Device Management va permite atat administrarea si configurarea de la distanta a dispozitivelor mobile cat si limitarea utilizarii acestora, altfel decat in modul in care au fost prevazute initial intern.

Acum, adaugarea si configurarea automata a dispozitivelor noi inrolate in retea, precum: instalarea de patch-uri,  crearea si gestionarea conturilor de utilizator, colectarea automata a datelor stocate, update-uri de versiuni, alocarea de drepturi de acces, etc. este mult mai eficienta si mai usor de realizat.

Aplicatia ruleaza atat online, cat si offline,  sincronizarea datelor colectate realizandu-se imediat ce aceasta este reintrodusa in retea.

SISTEME DE OPERARE

Bento Mobile Device Management gestioneaza facil flotele de dispozitive mobile ce ruleaza aplicatii de tip: Android, iOS, Windows sau Linux, precum si a dispozitivelor de tip Raspberry Pi.

MODULE

PLATFORMA ADMINISTRARE

Headline
  • Vizualizare 360 grade – asupra tuturor tabletelor existente / configurate in sistem pentru o administrare centralizata;
  • Configurare si instalare automata a aplicatiilor ce vor fi afisate pe tabletele mobile;
  • Management centralizat al utilizatorilor  Bento MDM si Bento MDM Back Office;
  • Generare si afisare de rapoarte de utilizare si localizare pentru fiecare tableta;
  • Management simplificat al update-urilor de versiuni de aplicatii Bento MDM de pe tableta;
  • Inrolare OTA (Over The Air) a tabletelor simplificata, prin simpla scanare a unui cod QR.

APLICATIA MOBILA permite echipelor

Headline
  • Sincronizarea automata atunci cand aplicatia functioneaza in modul offline si trece in modul online de utilizare si localizare pentru fiecare tableta;
  • Afisarea pe dispozitiv doar a aplicatiilor si functionalitatilor aprobate de catre administrator (WIFI, camera, lanterna, calculator, activare GPS, etc);
  • Login pe baza de utilizator si parola (optional);
  • Management simplificat al update-urilor de versiuni de aplicatii Bento MDM de pe tableta.

BENEFICII OPERATIONALE

 

Instaleaza – Administreaza – Monitorizeaza

Management automat

Modul Kiosk restrictioneaza accesul utilizatorilor si permite administrarea centralizata si automatizata a aplicatiilor si functionalitatilor existente pe flota de dispozitive mobile inrolate in platforma.

Onboarding automat

Faciliteaza inrolarea noilor utilizatori si seteaza automat configuratiile in functie de rolul utilizatorului si de tipul activitatii.

Securitate avansata

Asigura ca dispozitivele mobile sunt in totalitate protejate de scurgeri de date si acces neautorizat permitand blocarea si stergerea de la distanta a dispozitivelor in caz de pierdere sau furt.

Monitorizare

Auditeaza functionarea in parametrii optimi (CPU, RAM, storage, trafic date, baterie, temperatura etc) a device-urilor pe care ruleaza aplicatia in vederea cresterii productivitatii.

schema_MDM-01

CARACTERISTICI

Gestiune completa a update-urilor

Instalari si actualizari automate ale aplicatiilor

Logare pe baza de credentiale

Inventariere inteligenta a dispozitivelor mobile

Eliminarea erorilor cu un singur click

Blocarea / stergerea dispozitivelor mobile

CLIENTI