Serviciile Bento IT

Bento IT Service Desk

Mentineti infrastructura IT la parametrii optimi si minimizati impactul incidentelor de retea prin Bento IT Service Desk.

Afla mai multe

Systems Administration

Administrati mai eficient echipamentele hardware prin pachetul de servicii Bento System Administration.

Afla mai multe

Network Administration

Preveniti aparitia incidentelor la nivelul infrastructurii de retea prin pachetul de servicii Bento Network Management.

Afla mai multe

Virtualization Solutions

Optimizati resursele actuale IT si reduceti costurile operationale prin pachetul de servicii Bento Virtualization Solutions.

Afla mai multe

Cloud Hosting Services

Accesati imediat capacitatea de stocare si procesare necesara afacerii dvs prin pachetul de servicii Bento Cloud Hosting.

Afla mai multe

Data Center Consolidation

Optimizati resursele hardware si reduceti costurile cauzate de energie si mentenanta prin serviciul Bento Data Center Consolidation.

Afla mai multe

Infrastructure Automation

Obtineti viteza de configurare, scalabilitate si standardizare a infrastructurii IT prin pachetul de servicii Bento Infrastructure Automation.

Afla mai multe

De ce Bento?

Livrare rapida

Folosim cele mai moderne instrumente si platforme tehnice. Garantam incadrarea in parametrii de timp, cost si calitate agreati.

Expertiza ridicata

Proiectam si implementam arhitecturi complexe de peste 10 ani. Specialistii nostri sunt certificati si pregatiti pentru cele mai provocatoare proiecte.

Transparenta

Oferim vizibilitate completa asupra proiectului, din prima zi. Iti oferim toate informatiile despre stadiul dezvoltarii proiectului. In timp real.

Atentie la detalii

Intelegem problemele pentru ca intrebam. Apoi ne folosim creativitatea si energia pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

Cateva dintre companiile care au apelat la Bento pentru servicii de infrastructura