Bucuresti, 13.08.2018 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si consultanta IT detine in portofoliul sau servicii de dezvoltare aplicatii software personalizate, adaptate proiectelor clientilor si specificului afacerilor acestora.

Echipa de dezvoltare Bento, are puterea tehnologica si expertiza necesara pentru a furniza solutii fiabile, in fiecare etapa a ciclului de viata al produsului software, de la analiza cerintelor clientului si dezvoltarea propriu-zisa pana la imbunatatirea si suportul continuu dupa finalizarea proiectului.

De-a lungul timpului, dezvoltatorii Bento si-au extins expertiza de programare pe mai multe platforme si tehnologii (.Net, SQL Server, MySQL, MongoDB, Azure, Amazon, ElasticSearch, Android, Angular,Bootstrap, Unix, Linux, Chef, Nagios,  etc) dar si de testare si deploy automat (Jenkins, PostMan si UIPath) avand capacitatea de a raspunde cu succes solicitarilor, indiferent de tipologia proiectelor aflate in derulare.

Cu o echipa completa, formata din specialisti in project management, consultanti de business, programatori si testeri, Bento ofera rapid si eficient solutii ingenioase celor mai dificile provocari. Indiferent ca vorbim de solutii web si mobile, sau de proiectarea si monitorizarea unor arhitecturi si infrastructuri moderne, se asigura dezvoltarea unor produse software puternice, sigure si fiabile, intarite de servicii de analiza si de suport post-implementare, la cel mai inalt nivel.

Prin intermediul echipelor cross-functionale din care fac parte reprezentanti ai clientului, dar si reprezentati Bento se asigura transparenta si vizibilitate totala pe fiecare etapa de dezvoltare (analiza cerintelor, planificare, proiectare, dezvoltare, testare, feedback, implementare si mentenanta post implementare).

In cadrul procesului de analiza a fluxurilor de lucru ale clientului, Bento, prin utilizarea de instrumente de prototipizare ca MarvelApp, InVision, Balsamiq Mockups, realizeaza clientilor, simulari ale aplicatiilor  pentru a putea vedea, daca aplicatia proiectata corespunde viziunii acestora si reuseste sa acopere nevoile identificate. Ulterior acestei etape se trece la dezvoltarea propriu-zisa a aplicatiei, in baza specificatiilor obtinute in faza de analiza si prototipizare.

Utilizarea JIRA pentru planificarea in metodologiile de lucru Agile și DevOps, permite echipei de dezvoltare Bento sa ofere trei dintre beneficiile cele mai apreciate de clientii sai: calitatea codului, viteza de livrare si flexibilitatea in schimbarea cerintelor in timpul procesului de dezvoltare.

Lansarea in productie a aplicatiei software si finalizarea training-ului, reprezinta startul perioadei de mentenanta post-implementare acordata clientului, pentru asigurarea functionarii optime a solutiei si satisfactia clientului.  Serviciile de suport Bento oferite post-implementare cresc fiabilitatea solutiei implementate dar si increderea clientului ca va beneficia oricand, de raspunsuri punctuale la solicitarile venite, in cel mai scurt timp.

“De cele mai multe ori, aplicatiile software clasice, standard (ERP, CRM, FSM, SCM, etc), nu acopera integral nevoile clientilor, fiind necesare solutii de legatura flexibile, capabile sa integreze simultan doua sau mai multe aplicatii standard. In alte cazuri, companiile isi doresc aplicatii personalizate, adaptate cerintelor proprii si realizate pe baza specificatiilor identificate impreuna cu echipele de consultanti, in vederea rezolvarii nevoilor existente si facilitarii activitatilor si fluxurilor interne. De-a lungul timpului, ne-am construit o echipa completa, care poate raspunde oricaror solicitari venite din partea clientilor nostri, prin utilizarea de limbaje de programare si tehnologii de ultima ora in dezvoltarea de solutii web si mobile”. – a declarat Dan Giusca, Software Arhitect in cadrul Bento.

Mai multe informatii despre serviciile de dezvoltare software custom Bento sunt disponibile la https://www.bento.ro/software-custom/.


You may also like

1 an ago

Bento lanseaza aplicatia Bento Mobile Device Management

Bucuresti, 04.03.2020 – Bento, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii software custom si consultanta IT, lanseaza aplicatia Bento Mobile Device Management…

Read more

1 an ago

Bento ofera cel mai rapid si sigur mod de automatizare a unei infrastructuri IT

Bucuresti, 18 mai 2018 – Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani experienta in livrarea de infrastructuri IT, ofera servicii…

Read more