Bento Granar 2018. Gestiune eficienta a cerealelor in silozuri

Comunicate de presă

Bento Granar 2018. Gestiune eficienta a cerealelor in silozuri

Bucuresti, 22.03.2018. Bento, unul dintre cei mai reputati furnizori de solutii pentru depozitarea si managementul cerealelor in silozuri, anunta lansarea Bento Granar 2018.

Pregatirea campaniei de primavara are un impact semnificativ in obtinerea recoltei si implicit a profitului. Planificarea si realizarea operatiunilor, inca din faza pregatirii utilajelor agricole, creste sansele atingerii obiectivelor de productie, si implicit a profitului agricultorului. Pe de alta parte, problemele care apar la depozitarea produselor agricole duc inevitabil la deprecierea acestora. De aceea, obiectivul principal pe toata perioada depozitarii este mentinerea valorii cantitative si calitative initiale.

Bento Granar este o solutie software puternica, perfect adaptata legislatiei Romanesti, care urmareste toate procesele specifice de receptie, laborator, gradare, tarare, uscare, gazare, aerare, depozitare si livrare. Prin integrarea cu granomate si granolyzere, cerealele sunt gradate automat pe proprietati, eliminandu-se complet munca manuala, costisitoare si consumatoare de timp. Integrarea cu cantare specifice transportului rutier sau feroviar permite o mai buna viteza de inregistrare si emitere a tichetului de cantar, precum si o introducere rapida a proprietatii articolelor in laborator.

Detinatorii de silozuri pot urmari cu usurinta toate documentele legale necesare, de la crearea Actului Justificativ de Gestiune si pana la facturarea operatiunilor specifice de depozitare. Prin modulul avansat de gestiune a contractelor, Bento Granar emite automat facturi lunare, tinand cont de zilele si conditiile de depozitare.

Pentru mai multe informatii despre avantajele si functionalitatile Bento Granar va invitam sa accesati https://www.bento.ro/bento-granar/