Cresteti productivitatea echipelor de interventie cu pana la 40% prin Bento Field Service Management

Comunicate de presă

Cresteti productivitatea echipelor de interventie cu pana la 40% prin Bento Field Service Management

Bucuresti, 17.04.2018 – Bento, companie specializata in dezvoltare de aplicatii software custom, anunta o noua versiune a solutiei Bento Field Service Management, dedicata companiilor de servicii si utilitati, cu echipe de lucru distribuite in teritoriu.

Bento Field Service Management permite reducerea cu pana la 30% a costurilor de carburanti prin optimizarea rutelor, reducerea semnificativa a timpului de interventie pentru solutionarea unor evenimente in teritoriu, cresterea satisfactiei clientilor prin comunicarea cu exactitate a termenului de interventie, cresterea eficientei angajatilor in cadrul companiei precum si acuratetea completarii documentatiei specifice. Solutia permite modificarea inteligenta, de ultim moment a rutelor, tinand cont de competentele, dotarea si disponibilitatea angajatilor

Printre functionalitatile oferite de Bento Field Service Management se numara vizualizarea in timp real a rutelor zilnice si alocarea de sarcini in functie de proximitatea resurselor, optimizarea structurii echipelor de interventie in functie de tipul lucrarilor, precum si acces in timp real la formularele specifice lucrarilor prin dispozitive conectate la Internet. Localizarea GPS permite dispecerilor monitorizarea repartizarii echipelor in teren si alocarea acestora pe tipuri de interventii. Solutia integreaza functionalitati de verificare a orelor lucrate, calcul automat al costurilor aferente, facturare automata a serviciilor, urmarire in timp real a stocurilor de materiale ale echipelor din teren, dar si planificarea proactiva a acestora pentru perioada urmatoare. Toate informatiile sunt disponibile in timp real, pe un panou de comanda central, intuitiv.

“In ultimii ani orice firma din zona serviciilor se uita spre Amazon sau Uber, care au introdus tehnologii disruptive pentru preluarea comenzilor, scaderea timpului de livrare si servicii client la cele mai inalte standarde. Acum toti clientii cer viteza, vizibilitate, personalizare, comunicare in timp real, avand posibilitati nelimitate de evaluare a calitatii servicului prestat. Pentru furnizorii de servicii, fie ca vorbim despre companii de utilitati cum ar fi apa, curent, gaze, comunicatii, fie ca vorbim despre firme de curierat, firme de interventie rapida sau de asigurari, lucrurile acestea nu mai sunt posibile fara solutii software moderne. Asa s-a nascut Bento Field Service Management” – Dan Giusca, Chief Software Architect.

Bento Field Service Management a fost deja ales si implementat de o serie de companii medii si mari, printre care: Oltenia distributie (fosta CEZ Distributie), Apa Nova, SEA (Servicii eOn pentru Acasa), Electrica Transilvania Sud, Enel, sau Adrem Invest. Pentru mai multe informatii despre beneficiile si functionalitatile solutiei va invitam sa accesati https://www.bento.ro/bento-field-service-management/