Digitalizarea industriei HVAC și Frigotehnice

Digitalizarea industriei HVAC și Frigotehnice

10 procese pe care le puteți automatiza din activitatea de pe teren aferentă industriei de HVAC și frigotehnice

Ca profesionist în industria de HVAC și frigotehnice, sunteți cu siguranță conștient de rolul crucial pe care îl joacă un management eficient al serviciilor de teren pentru succesul proiectelor companiei. Însă, știați că pentru a vă eficientiza activitatea de pe teren, puteți automatiza o serie de procese care acum consumă mult din timpul echipelor dvs din teren?

5249005

Iată câteva exemple de procese ce pot fi digitalizate:

  • Primirea comenzilor pentru instalarea sistemelor HVAC și frigotehnice
  • Planificarea vizitelor pentru instalarea sistemelor HVAC și frigotehnice
  • Vizualizarea centralizată, la 360° a intervențiilor zilnice
  • Optimizarea rutelor pentru reducerea timpilor de deplasare și a costurilor cu combustibilul
  • Implementarea unor scenarii de execuție pentru fiecare tip decomandă, eliminând astfel erorile umane
  • Completarea și tipărirea documentelor la fața locului – contracte, facturi, avize, PV-uri
  • Rapoarte de activitate / pontaj
  • Gestiunea stocurilor
  • Transmiterea și înregistrarea în timp real a informațiilor colectate de pe teren – detalii intervenție, informații echipamente, etc.
  • Coordonarea echipelor de intervenție în timp real

Toate procesele de mai sus și multe altele pot fi automatizare și eficientizate cu ajutorul unui soft de Field Service Management. Astfel, productivitatea echipelor, dar și satisfacția clienților vor crește.

Bento Field Service Management este o soluție pentru managementul eficient al echipelor de pe teren ce permite coordonarea instalatorilor, planificarea și gestionarea deplasărilor cât mai eficient în sezon, automatizarea muncii manuale de generare de documente și gestiunea stocurilor.  Soluția abordează provocările cu care se confruntă profesioniștii din industria de HVAC și frigotehnice, oferindu-le posibilitatea să își eficientizeze activitatea cu precădere în perioadele de vârf ale anului și să crească business-ul companiei.

Dacă doriți să aflați cum soluția noastră Bento FSM vă poate îmbunătăți operațiunile și crește performanța echipei, vă invităm să programați o discuție prin care colegii noștri vă vor prezenta soluția noastră, funcționalitățile și beneficiile acesteia.

Fiți cu un pas înaintea competiției și folosiți-vă de avantajele tehnologiei pentru a face parte din viitorul serviciilor din industria de HVAC și frigotehnice.

Mai multe detalii despre soluția noastră BENTO Field Service Management puteți găsi AICI.

Dacă doriți ca un specialist Bento să ia legătura cu dvs pentru a vă oferi mai multe detalii, puteți să vă lăsați datele de contact aici și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.