Digitalizarea serviciilor de Supraveghere, Securitate și Siguranță

Digitalizarea serviciilor de Supraveghere, Securitate și Siguranță

10 procese pe care le puteți automatiza din activitatea de pe teren aferentă serviciilor de Securitate, Supraveghere și Siguranță

Ca profesionist în industria supravegherii și securității, sunteți cu siguranță conștient de rolul crucial pe care îl joacă un management eficient al serviciilor de teren pentru succesul proiectelor companiei. Însă, știați că pentru a vă eficientiza activitatea de pe teren, puteți automatiza o serie de procese care acum consumă mult din timpul echipelor dvs din teren?

5249005

Iată câteva exemple de procese ce pot fi digitalizate:

  1. Primirea comenzilor în timp real pentru instalarea sistemelor de supraveghere, securitate și siguranță
  2. Planificarea eficientă a vizitelor pentru instalarea sistemelor de supraveghere
  3. Optimizarea rutelor pentru reducerea timpilor de deplasare și a costurilor cu combustibilul
  4. Implementarea unor scenarii de execuție pentru fiecare tip de intervenție/ comandă, eliminând astfel erorile umane
  5. Completarea și tipărirea documentelor la fața locului – contracte, facturi, constatări, detalii incidente, avize
  6. Transmiterea și înregistrarea în timp real a informațiilor colectate de pe teren  – detalii incidente, informații echipamente etc.
  7. Vizualizarea centralizată, la 360° a intervențiilor zilnice
  8. Rapoarte de activitate/ pontaj
  9. Gestiunea stocurilor
  10. Coordonarea echipelor de intervenție în timp real

Toate procesele de mai sus și multe altele pot fi automatizare și eficientizate cu ajutorul unui soft de Field Service Management. Astfel, productivitatea echipelor dar și satisfacția și siguranța clienților vor crește.

Bento Field Service Management este o soluție de automatizare a activităților de pe teren precum instalarea, mentenanța, service și intervenții echipamente de supraveghere, securitate și siguranță, alături de planificarea intervențiilor și gestiunea stocurilor.  Soluția abordează provocările cu care se confruntă profesioniștii din domeniul securității, oferindu-le posibilitatea să își eficientizeze și să crească business-ul.

Dacă doriți să aflați cum soluția noastră Bento FSM vă poate îmbunătăți operațiunile și crește performanța echipei, vă invităm să programați o discuție prin care colegii noștri vă vor prezenta soluția noastră, funcționalitățile și beneficiile acesteia.

Fiți cu un pas înaintea competiției și folosiți-vă de avantajele tehnologiei pentru a face parte din viitorul serviciilor din industria de securitate.

Mai multe detalii despre soluția noastră BENTO Field Service Management puteți găsi AICI.

Dacă doriți ca un specialist Bento să ia legătura cu dvs pentru a vă oferi mai multe detalii, puteți să vă lăsați datele de contact aici și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.