Bento devine HP Enterprise Silver Partner – competența Solution Provider

Comunicate de presă

Bento devine HP Enterprise Silver Partner – competența Solution Provider

București, 21.10.2020 – Bento, companie specializată în dezvoltarea software și în livrarea de servicii de infrastructură IT & Cloud, cu o experiență de peste 16 ani pe piața IT din România, a anunțat dobândirea certificării HP Enterprise Silver Partner competența Solution Provider.

Statutul de Silver Partner obținut recent, marchează un pas important în relația Bento – HPE, consolidată pe parcursul a 3 ani de colaborare strânsă în cadrul a numeroase proiecte extrem de complexe și de competitive pentru ambele parți, ce au vizat clienți importanți din Romania din industrii precum: IT&C, Manufacturing, Food.

Soluțiile implementate alături de HPE stau la baza proiectelor de transformare a operațiunilor IT prin migrarea lor către tehnologii specifice de virtualizare și containerizare.

Noul statut reprezintă un pas firesc în evoluția companiei dar și un rezultat al competentelor tehnice și de business HP dobândite de către echipa Bento. Toate acestea au contribuit în mod semnificativ la crearea și implementarea unor infrastructuri convergente performante HPE.

În ultima perioadă, echipa Bento a implementat numeroase proiecte bazate pe echipamente hardware HPE, integrate în infrastructuri IT convergente și cu tehnologii de virtualizare și automatizare. Soluțiile Bento sunt în permanență gândite astfel încât să poată răspunde cât mai bine nevoilor de moment ale clienților săi, dar și să le preîntâmpine pe cele viitoare.

“Parteneriatul nostru cu HPE aduce o valoare adăugată reală clienților noștri, motiv pentru care suntem încântați să fim recunoscuți de către HPE ca Silver Partner – Solution Provider. Înțelegem pe deplin valoarea parteneriatului nostru precum și responsabilitatile care vin odată cu acesta. De asemenea, împărtășim un obiectiv comun cu HPE: acela de a ne ajuta clienții să crească continuu prin inovare tehnologică, oferindu-le ori de câte ori au nevoie soluții IT croite special pentru ei” – a declarat Andrei Cupaciu, IT Director & Partner în cadrul Bento.

Mai multe informații despre serviciile IT oferite de Bento sunt disponibile pe: https://www.bento.ro/servicii-it.